UA
Профіль цього користувача заблокований за порушення правил сервісу.
  • Вартість робіт

    • Ремонт техніки
    • Ремонт авто
Відгуки
341
відгук
98%
позитивних
Якість роботи: 98%
Ввічливість: 99%
Пунктуальність: 98%
Ирина Ч. - Замовник 10 листопада 2023
Жахливо
После обращения к мастеру,приехал,посмотрелСказал 1-2 дня подумаю,прошло 5,пока я сама связалась.Забрал авто на ремонт,взяв 5000 грн депозита.Сфотографировал все, так как я заграницей.Когда мы встретились взял еще 8000грн,и за сертификацию5500,и4500 в сервисном центре настоял.Я потом уже поняла что сделать это я могла бесплатно за пару часов.ладно упустила это..После как я уехала, взял 50000 грн(32000на шины)ни слова не отчитался, но солгал что моему посреднику все зафиксировал.Итого авто забрал 27 октября, выдал под большим давлением 20декабря,обещал месяц!!Я просила мастера написать мне список выполненных работ и материалов по стоимости-спросил "зачем?" странно!!Когда сдавал авто посреднику,за минуту до расчета,скинул прайс, на сумму 84335 .Сказал что сам прайс составить стоит 100 уе.я в шоке.В начале он попросил закрыть заказ по цене 100 грн, но выезд мастера и диагностика из прайса стоит1600(2 р) и бензин 4500 грн 2 мес,шок!Авто не доделано!!На связь не выходит!!Телеграм не читает!
Відгук по замовленню: Диагностика авто
Руслан В. - Замовник 1 листопада 2023
Відмінно
Спражній майтер своєї справи, встановив підсилювач, сабвуферний динамік в багажник, передні динаміки, сам безкоштовно відремонтував поломані кріплення в кожусі дзеркала та дверну ручку без заміни деталей та підтянув упори багажнику, також при розборі салону та багажнику для встановлення акустики повставляв поломані кліпси і т.д. Людина, які дійсно любить свою справу, магає багато боксів для комплексного ремонту автомобіля, коли забирав свій бмв х5 е53 то завіз йому свій шевроле круз на невеликий ремонт, рекомендую!
Богдан П. - Замовник 11 жовтня 2023
Відмінно
Константин чудово розуміється на своїй справі, все пройшло швидко та професійно. Авто забрав особисто біля мого дому, зробив у чітко визначений час. Рекомендую, 10/10.
Відгук по замовленню: Неприродній звук мотора
Роман М. - Замовник 20 вересня 2023
Відмінно
Пощастило знайти Костянтина для встановлення CarPlay на BMW. Ввічливість та відповідальне ставлення до роботи - 10/10. Не зважаючи на складнощі у встановленні, все було зроблено до ладу. Також хочу відмітити приємність та частоту комунікації - я завжди був в курсі того, що відбувається. Рекомендую!
Відгук по замовленню: Встановити блок CarPlay на BMW X5
Ник С. - Замовник 5 вересня 2023
Відмінно
Надзвичайно задоволений професійністю та швидкістю виконання! Мав ситуацію коли автомобіль не заводився, Константин відразу виявив проблему та зміг відразу поремонтувати! Задоволений, буду обслуговуватись далі і рекомендую для співпраці!
Відгук по замовленню: Обнулити компютер авто
Сергій - Замовник 20 серпня 2023
Відмінно
Професійний підхід, бистре вирішення поломки, приємне враження. Рекомендую усім.
Відгук по замовленню: Відремонтувати сигналізацію
Богдан - Замовник 27 липня 2023
Відмінно
Все супер, фахівець поставив магнітолу 2din Жодних нарікань, рекомендую.
Відгук по замовленню: Встановити магніолу
Евгений - Замовник 21 липня 2023
Відмінно
Чудовий професійний майстер, який знає свою справу і пропонує різні варіанти вирішення проблеми.
Відгук по замовленню: Демонтаж автосигналізації
Антон - Замовник 18 липня 2023
Відмінно
Найкращий майстер у Києві, з яким доводилося працювати. Зробив все швидко і якісно, ще й проконсультував з різних питань
Відгук по замовленню: Ремонт автосигналізації
Наталья - Замовник 11 липня 2023
Відмінно
Дуже дякую за якісно виконану роботу! Рекомендую фахівця як висококласного професіонала та відповідальну людину, яка не тільки може оперативно зробити діагностику вашого автомобіля, але й допоможе вирішити проблеми з ним.
Відгук по замовленню: Діагностика авто
Виконані замовлення у категоріях
Створені замовлення в категоріях
  • Ремонт техніки 3
  • Ремонт авто 3
  • Транспортні та складські послуги 2
  • Дизайн 2
  • Реклама і маркетинг 1
Популярні послуги