Капкейк — це маленький порційний торт з начинкою або без неї, оздоблений кремом, глазуррю або ж мастикою. Вперше термін “cupcake” згадується у 1828 році у кулінарній книзі Елізи Леслі “ 75 рецептів для слойоного пирога, тістечок та цукерок”. Капкейк ще називають “fairy cake” (торт феї) оскільки їх часто дають дітям як подарунок від феї.
Існує класичний рецепт тіста, що складається з чотирьох інгрідієнтів: вершкове масло, яйце, цукор, мука. Але насправді застосовуються різноманітні види бісквітного тіста, курди (начинки), та креми для оздоблення цих тістечок.
У нас Ви можете вибрати наступні основи капкейків (тісто):
– ванільне,
– шоколадне,
– морковне,
– лимонне
Курд (начинка):
– лимонна,
-апельсинова.
Крем зовнішній (корейська техніка):
— завжди масляний.
Ціна: 250 грн за 6 шт