Тема: Розробка технології приготування м'ясної холодної закуски "Закуска староукраїнська" та кондитерського виробу тістечка "Трубочки шарові з кремом".
1.Зміст пояснювальної записки:
Вступ
1. Вихідні дані:
1.1. Призначення і ескіз цеху.
1.2. Сировина для приготування страви.
1.3. Інвентар.
2. Організаційна частина:
2.1. Санітарні вимоги, які пред'являють до виробничих приміщень і організація зберігання продукції з врахуванням санітарних правил.
2.2. Організація робочого місця кухаря для приготування страви.
2.3. Підбір обладнання і техніка безпеки при роботі на денному обладнані.
3. Технологічна частина:
3.1. Товарознавча характеристика сировини.
3.2. Технологічний процес приготування страви.
3.3. Розрахунок технологічної та калькуляційної карт.
3.4. Організація роботи кондитерського цеху.
3.5. Підбір обладнання для приготування кондитерського виробу.
3.6. Технологія приготування кондитерського виробу.
4. Техніка безпеки та охорона праці в цеху:
4.1. Вимоги техніки безпеки та охорони праці в цехах.
4.2. Вентиляція. Освітлення.