UA

Дипломна робота № 1019271
Перегляди: 262

1 750 грн
Ціна обговорюється
Оплата готівкою
  1. Викладачі
  2. Послуги репетиторів
    1. Домашній майстер
    2. Ремонт техніки
    3. Оздоблювальні роботи
    4. Будівельні роботи
    5. Меблеві роботи
    6. Клінінгові послуги
    7. Транспортні та складські послуги
    8. Побутові послуги
    9. Ремонт авто
    10. Кур'єрські послуги
    11. Реклама і маркетинг
    12. Дизайн
    13. Розробка сайтів та додатків
    14. Робота в Інтернеті
    15. Фото- і відео-послуги
    16. Ділові послуги
    17. Послуги для тварин
    18. Послуги краси і здоров'я
    19. Організація свят
    20. Бюро перекладів
    21. Послуги тренерів
    22. Волонтерська допомога
    23. Послуги для Prom.ua
  3. Написання робіт
    1. Викладачі з предметів
    2. Репетитори з іноземних мов
    3. Викладачі музики
    4. Автоінструктори
    5. Інші репетитори
  4. Дипломні
    1. Реферати
    2. Курсові
    3. Конспекти
    4. Контрольні
    5. Лабораторні
    6. Інше в написанні робіт
Виконати 2 липня 2019
Прострочено
Кількість сторінок: 50
Тема: Розробка технології приготування м'ясної холодної закуски "Закуска староукраїнська" та кондитерського виробу тістечка "Трубочки шарові з кремом". 1.Зміст пояснювальної записки: Вступ 1. Вихідні дані: 1.1. Призначення і ескіз цеху. 1.2. Сировина для приготування страви. 1.3. Інвентар. 2. Організаційна частина: 2.1. Санітарні вимоги, які пред'являють до виробничих приміщень і організація зберігання продукції з врахуванням санітарних правил. 2.2. Організація робочого місця кухаря для приготування страви. 2.3. Підбір обладнання і техніка безпеки при роботі на денному обладнані. 3. Технологічна частина: 3.1. Товарознавча характеристика сировини. 3.2. Технологічний процес приготування страви. 3.3. Розрахунок технологічної та калькуляційної карт. 3.4. Організація роботи кондитерського цеху. 3.5. Підбір обладнання для приготування кондитерського виробу. 3.6. Технологія приготування кондитерського виробу. 4. Техніка безпеки та охорона праці в цеху: 4.1. Вимоги техніки безпеки та охорони праці в цехах. 4.2. Вентиляція. Освітлення.
Конфіденційна інформація
Точна адреса, контакти тощо будуть доступні тільки обраному фахівцеві під час виконання замовлення
Ольга Кожан
Відгуків: 0
Позитивних: 0%
Створено: 14 квітня 2019 19:03