Здравствуйте!
Сможете переделать курсовую согласно утвержденному плану?
по дисциплине «аналіз господарської діяльності» на тему -Аналіз товарообороту підприємств ресторанного господарства Во вложении готовая работу не по тому плану, но из нее можно брать инфу
Уникальность - 70 %
методичка во вложении
Предприятие - піцерія «Сицилія» утверждено
Розділ 1.
1.1Місце аналізу в системі управління підприємством ресторанного господарства.
1.2 Економічна характеристика товарообороту підприємства ресторанного господарства.
Розділ 2. Організація і методика аналізу товарообороту підприємства ресторанного господарства
2.1 Організаційно економічна характеристика досліджуваного підприємства.( це об‘єднала пункти 2.1 і 2.2)
2.2організаційно інформаційна модель аналізу товарообороту підприємства ресторанного господарства.(це був пункт 3.2)
2.3 Загальний аналіз товарообороту підприємства ресторанного господарства.
2.4 Факторний аналіз товарообороту підприємства ресторанного господарства.
2.5 Оцінка результатів аналізу та обґрунтування пропозицій
ТРЕТИЙ РАЗДЕЛ НЕ НУЖЕН
*Потрібно, щоб таблиці супроводжувались картинками і графіками
Роботу на 40 сторінок , і картинки можна в додатки
Срок - 23.04.19