UA

Технологія харчування :Зробити експериментальну частину магістерської роботи № 1435334
Перегляди: 54

2 000 грн
Ціна обговорюється
Оплата готівкою
  1. Викладачі
  2. Послуги репетиторів
    1. Домашній майстер
    2. Ремонт техніки
    3. Оздоблювальні роботи
    4. Будівельні роботи
    5. Меблеві роботи
    6. Клінінгові послуги
    7. Транспортні та складські послуги
    8. Побутові послуги
    9. Ремонт авто
    10. Кур'єрські послуги
    11. Реклама і маркетинг
    12. Дизайн
    13. Розробка сайтів та додатків
    14. Робота в Інтернеті
    15. Фото- і відео-послуги
    16. Ділові послуги
    17. Послуги для тварин
    18. Послуги краси і здоров'я
    19. Організація свят
    20. Бюро перекладів
    21. Послуги тренерів
    22. Волонтерська допомога
    23. Послуги для Prom.ua
  3. Написання робіт
    1. Викладачі з предметів
    2. Репетитори з іноземних мов
    3. Викладачі музики
    4. Автоінструктори
    5. Інші репетитори
  4. Дипломні
    1. Реферати
    2. Курсові
    3. Конспекти
    4. Контрольні
    5. Лабораторні
    6. Інше в написанні робіт
Виконати 8 грудня 2019
Прострочено
Кількість сторінок: 15
Терміново (7-10 днів)
Технологія харчування :Зробити експериментальну частину магістерської роботи Тема:Удосконалення технології мясних страв для грилю зі свинини Потрібно провести експеремент до третього розділу згідно плану роботи -Підбір тех карти свинячих ковбасок -Тех карта ковбасок з додаванням (наприклад:ламінарії,макрофітів;згідно з темою) -визначачити харчову, біологічну цінність інтегральний скор амінокислотний скор розрахувати по формулі Покровського А.А. на 1порцію -дегустаційна оцінка зразків(таблиця,висновки) -виснови до експерименту -додатки,література Унікальність
Конфіденційна інформація
Точна адреса, контакти тощо будуть доступні тільки обраному фахівцеві під час виконання замовлення
Богдан Г.
Відгуків: 1
Позитивних: 100%
Створено: 8 грудня 2019 11:23