Контрольна робота передбачає проведення аналізу менеджменту підприємства готельного господарства за планом:
Назва, адреса, сфера діяльності, організаційно-правова форма
Місія і мета підприємства
Виробнича діяльність (рівень завантаження, кількість обслугованих клієнтів)
Аналіз стадії життєвого циклу підприємства
Організаційна структура та розподіл повноважень
Кадрове забезпечення (штатний розклад, вікова, професійно-кваліфікаційна структура)
Аналіз здійснення процесу менеджменту (функції та методи)
Визначення економічної ефективності діяльності (аналіз, доходів, витрат, прибутку, рентабельності)
Проблеми, перспективи та основні напрями удосконалення діяльності підприємства
Обсяг повинен становити 8–10 сторінок друкованого тексту 14 шрифтом, через 1,5 інтервалу. Поля становлять 20 мм.