Гарячий італійський мачо PEPELAZIO шукає шанувальників вуличної кулінарної майстерності.) Жодний існуючий на нашому ринку пристрій готування на вогні не забезпечує такого різноманітного використання у приготуванні страв як PEPELAZIO. Від казану до коптильні. Від смаженої цілком курки до випікання хлібу. Універсальний девайс для гурманів готування на вогні під діаметр казану 360 - 450 мм. Діаметр печі - 600 мм. Висота - 1150 мм., з димарем - 2400 мм. Вага - 150 кг. Матеріал виробу - шамот, мінеральний утеплювач, армований перлітобетон, термоклей. Камера згорання колосникова виконана по технології помпейської печі, тому дозволяє розігрівати піч до робочої температури 400-450 градусів за 30 хвилин та зберігати тепло до 12-ти годин. Димар D 120 з щібером. Функції готування: казан - піч, гріль, барбекю, хлібопіч, піцапіч, тандир, духова шафа, коптильня. Ну і звичайно її можна використовувати як звичайну буржуйку та садове вогнище.) Колісна база та відносно невелика вага дозволяє переміщувати піч одній людині.