UA
  • Оголошення

    • Сделаю для вас универсальную печь под казан, садовую печь, тандыр, мангал, барбекю, пицца печь, хлебопечь.
      Гарячий італійський мачо PEPELAZIO шукає шанувальників вуличної кулінарної майстерності.) Жодний існуючий на нашому ринку пристрій готування...
      19 990 грн
      Компания SABOV STUDIO
      15 квітня
    • Помпейская печь
      Мобільна помпейська піч. Есклюзивний дизайн, ручна робота. Диаметр поду 600 мм. Висота своду 300. Димохід 120. Затворка 400х200 Зовнішній ро...
      19 990 грн
      Компания SABOV STUDIO
      15 квітня
Відгуки
18
відгуків
79%
позитивних
Якість роботи: 76%
Ввічливість: 83%
Пунктуальність: 77%
Максим П. - Замовник 6 вересня 2021
Відмінно
адекватный человек,все сделано
Вадим - Замовник 31 травня 2021
Жахливо
Шукали майстра замінити кілька квадратів клінкерної плитки на альтанці. Людина на свій розсуд працює не повний день, дуже повільно. За півтора місяці знайшов можливість прийти 3 рази (!!!), плитку так і не поклав, лише почистив і криво поштукатурив основу. Брав по 1000грн за день. Посилається на погоду, хоча була купа сухих і сонячних днів. Також я за його проханням придбав плівку для накриття на випадок дощу, яку він навіть не думав використовувати. Навіть коли прогноз став сприятливий, сказав що у відрядженні на тиждень, працюючи на іншому замовленні. Якщо хочете щоб ваші замовлення були виконані, не звертайтеся до цього «майстра», не рекомендую!
Александр - Замовник 11 січня 2021
Жахливо
Работы выполнялись 9 месяцев назад, в апреле 2020. Человек приятный, но качесво работ на твердую "2", к тому же не сделал весь обьем работ и уехал. Если бы можно было сюда в отзыв выложить фото, все бы ужаснулись! Я переделывал половину работы сам, так как половина плитки была криво положена и бухтела (это всё на тёплый пол)!!!
Денис - Замовник 5 грудня 2020
Відмінно
мастер с опытом, без вредных привычек подскажет и порекомендует удобное и выгодное решение. буду обращаться и дальше
Виталий - Замовник 22 жовтня 2020
Добре
Окончательный результат откоса мне не понравился,срок выполнения затянулся на две недели вместо 4 дней,даже не знаю что сказать,обращался к специалистам а попал на очередного среднего уровня маляра,извините но посоветовать не могу.
Екатерина С. - Замовник 21 жовтня 2020
Відмінно
Дуже приємно було працювати з Сергієм! Виконав все, як і домовлялись і навіть більше! Пропонує оптимальні рішення, якість робіт - відмінна!. Буду запрошувати ще, в разі необхідності. Рекомендую, як відповідального та якісного спеціаліста!
Відгук по замовленню: Косметический ремонт
Александр Петрович - Замовник 17 серпня 2020
Відмінно
Роботи виконані кваліфіковано якісно і вчасно.
Відгук по замовленню: Облицевать печку
Sergii K. - Замовник 5 серпня 2020
Відмінно
все ОК.
Відгук по замовленню: Внутренние откосы на окна
Антон - Замовник 10 липня 2020
Жахливо
Человек абсолютно не компетентен в своей работе, взялся делать работу, понятия не имея как её делать. Выполнял работу по укладке Песчаника, кому интересно смогу прислать фото. Мало того что не ровно, так ещё и не закончил. Бросил работу, сказал я заканчивать не буду, развернулся и уехал. Деньги на перед не давайте, это пожалуй была моя главная ошибка. 32м2 клал полтора месяца, работая по 5 часов в день, и жалуясь на то что мало плачу. В общем результат, тот кусок работы за которую взялся, выполнен ужасно, потерял более 11,000 грн только на его работе, и сейчас прийдется наверное переделывать. Не рекомендую никому!! А поначалу создавал впечатления осень приятного и компетентного человека, на что я и повелся.
Відгук по замовленню: укладка песчаника около 350кв. м.
Roman Pereginiak - Замовник 21 березня 2020
Відмінно
Робота виконана добре, результатом задоволений
18
відгуків
79%
позитивних
Перевірений фахівець
На сайті з 9 вересня 2019
Перевірені реєстраційні документи
Немає створених замовлень
Порадити фахівця
Якщо ви задоволені якістю роботи фахівця, порадьте його своїм друзям і знайомим
Популярні послуги
Хочете виконувати замовлення у категорії Будівельні роботи?
Додаткові варіанти підробітку