UA
Профіль цього користувача заблокований за порушення правил сервісу.
Відгуки
83
відгуки
85%
позитивних
Якість роботи: 86%
Ввічливість: 86%
Пунктуальність: 84%
Олександр Л. - Замовник 24 березня
Жахливо
Жахливий виконавець який не дотримується своїх обіцянок
Відгук по замовленню: дипломна (англ мова) економіка
Назарій - Замовник 3 січня
Жахливо
Робота зроблена невтерміни ,отримав тоді коли вона була вже непотрібна антиплагіат 85 відсотків замість максимуму в 20 гроші просить наперід і постійно душить своїми повідомленями що в нього якісь проблеми (магістерську нездав і 50 тисяч сумарно які оплатив за навчаня і магістерську улетіли в повітря) крайнє нерекомендую цю людину
Відгук по замовленню: Магістерська робота магістр
Valentina - Замовник 1 січня
Жахливо
Бере кошти і не надсилає матеріал по домовленості. Домовились про певні дедлайни, та в які дні буде надісланий певний матеріал. Оплатила 50%, а це 2500 грн. Складно вийти на дзвінок. Прийшов день в який мав скинути перший розділ - ТИША. Я пишу запитую - ТИША. Відписав через два дні. А мені потрібно здати на кафедру вже роботу. Хіба це нормально??!! Якщо нема часу і не встигайте зі всіма роботами що нагреблись - не беріться за роботу!!!!! Зʼясувалось, що погано по здоровʼю. (Короче, шаблонний лист спілкування і його проблем, як можна зробити висновки по НОВИМ ВІДГУКАМ. Домовилмсь що надішле матеріал через 9-10 днів. У висновку - матеріал я свій не отримала. Людина просила оплату за всю іншу роботу(взагалі невідомо чи є вона) +ІГНОРУВАЛА НАШУ ДОМОВЛЕНІСТЬ. Чи готові ви потратити багато часу, плюс грошей, щоб в результаті НЕ ОТРИМАТИ ТЕ, про що домовлялись, вирішуйте самі.
Відгук по замовленню: Написати бакалаврську роботу
Александр К. - Замовник 21 грудня 2023
Відмінно
все гуд
Відгук по замовленню: Написани звіт по практиці
Валерия - Замовник 12 грудня 2023
Жахливо
Шахрай! Бере передоплату і не виходить на звʼязок !
Відгук по замовленню: Магістерська робота
Анастасія Ч. - Замовник 7 грудня 2023
Добре
Робота виконана добре, але були проблеми зі строками виконання. Були затримки з виконанням, але вдалось врегулювати цей момент через технічну підтримку та передомовитись на пізнішу дату виконання. За затримку роботи, виконавець зробив знижку. В спілкуванні ввічливий, працює по передплаті в 50%.
Аня Довгай - Замовник 1 грудня 2023
Нормально
Робота була виконана с запізненням (виникли обставини особистого характеру), передоплату бере наперед і сума була більша типу як за швидкість. Довго не виходе на звʼязок. На прохання внести правки відповів - що немає часу. Заголом враження дуже змішані, тому що як людина дуже приємна, але моє повідомлення вже 3 дні непрочитане. На жаль, мій досвід був не дуже хорошим, тому рекомендувати на 100% не можу. Якщо маєте багато часу, в цілому можна працювати.
Відгук по замовленню: Дипломна робота, магістр
Карина - Замовник 29 листопада 2023
Добре
Швидко сконтактував, був вічливий, роботу виконав добре і завчасно, всі дедлайни були врятовані. В цілому підходом до справи задоволена.
Відгук по замовленню: Реферат
Діана - Замовник 29 листопада 2023
Нормально
Зробив все чудово по якості
Відгук по замовленню: Курсова робота
Микола - Замовник 29 листопада 2023
Погано
Можливо я очікував чогось більшого від цього сервісу, а може просто натрапив на такого виконавця. Ось основні моменти які можуть зацікавити майбутніх замовників: 1) Вирішив заздалегідь замовити роботу, щоб не горіти по термінах, але !*спойлер! - всі терміни згоріли 2) Десь тут нижче читав про форс-мажорні обставини. Так ось 100%. То лікарні, то виселяють з квартири, то погане самопочуття і тд. Багато разів говорив, що робота буде виконана завтра-післязавтра. Але це не відповідало дійсності, часто просто пропадав з зв'язку і не відповідав на повідомлення. 3) Прочитавши відгуки я бачу свіжі коментарі. З чого можна зробити висновок, що Андрій просто набрався робіт "як собака бліх" і не знає як все виконати. Думаю простіші виконує спочатку, а "на потім" відкладає ті роботи, над якими потрібно посидіти. просто питання - навіщо тоді взагалі братися і обіцяти, що робота буде виконана?
Відгук по замовленню: Дипломна робота
Створені замовлення в категоріях
  • Бюро перекладів 1
Популярні послуги
Хочете виконувати замовлення у категорії Послуги репетиторів?