UA
Профіль цього користувача заблокований за порушення правил сервісу.
  • Вартість робіт

    • Оздоблювальні роботи
    • Меблеві роботи
Відгуки
6
відгуків
52%
позитивних
Якість роботи: 60%
Ввічливість: 50%
Пунктуальність: 50%
Maks Marks - Замовник 11 листопада 2022
Жахливо
Виконавець - звичайний шахрай. Спочатку все виглядало непогано - приїхав, розповів, що все вміє, порахував вартість роботи й матеріалів. Але потім, коли вже отримав більшу частину грошей, постійно не приїздив, коли разу з третього нарешті приїхав - то після двох сеансів покраски фасади стали виглядати ще гірше, ніж були на початку. Пообіцяв все виправити - і зник. Розповідав різні казочки, з тих пір вже місяць минув - і нічого не змінилось.
Відгук по замовленню: Реновація фасадів на кухні
Инна Р. - Замовник 29 жовтня 2022
Жахливо
Никогда не писала отзыв . Но в этот раз прийдется написать.Говорил ,что за 4 дня сделает комод . 9 сентября сделала заказ(в тот же ж день оплатила ) и до сих про 29 октября не был готов комод.Оказывается этот Василь из кабанчика передал заказу какому-то Роману ,возвращал деньги Володимир какой-то. Короче вообще не понятно что . Обещает ,то что не может сделать. Не советую вообще этих людей !А если связывается ,то деньги вообще не скидывать,пока не увидите сделаную работу . Спасибо ,что хоть деньги вернули(и то с трудом).
Юрій - Замовник 17 вересня 2022
Нормально
Була виконана лишня робота, замість того, щоб зробити, як я казав, відірвав декоративну доску і сказав їхати за герметиком і пістолетом — тепер в мене є герметик і пістолет (всеодно зробив як я казав, а варто було подумати просто). По факту це лишні витрати, ще у роботі було помічено стратегію "спочатку робимо — потім думаємо“, так плінтус зривався разів 10 замість 1-2 (трішки надломаний всередині тепер), непродуманий наперед вихід кабелю з нього, теж зривав той плінтус купу разів через це. Помітивши, що плитка не того відтінку (я був в магазині на момент початку робіт) поставив плитку, а я просто міг її б повернути в магазин. Затирка зроблена неякісно, дуже грубо, заліз клеєм на стіну (разом з малярним скотчем було відірвано шматки краски з стіни), неакуратні дирки з тріщинами поряд від шурупів. По пунктуальрості — все супер, крім того, що на замовлення приїзджає інший майстер.
Відгук по замовленню: 1м плитки та 2 розетки
Максим - Замовник 13 вересня 2022
Відмінно
Все ок !
Відгук по замовленню: Покрасить стены на этаже в доме
Светлана - Замовник 11 вересня 2022
Відмінно
прекрасный мастер. все так быстро и профессионально. я очень рекомендую.
ПП Стоматология - Замовник 23 серпня 2022
Відмінно
ванрп
Відгук по замовленню: Покараска стін
Немає створених замовлень
Популярні послуги