UA
Профіль цього користувача заблокований за порушення правил сервісу.
Відгуки
37
відгуків
73%
позитивних
Якість роботи: 70%
Ввічливість: 78%
Пунктуальність: 70%
Евгений Г. - Замовник 29 листопада 2022
Жахливо
Ремонт комнаты и ванной. Сроки из двух недель растянулись на 3 месяца. Со своими рабочими не рассчитывается за работу и поэтому от него бегут люди! Ужасный прораб Сергей (Влад, Дима и т.д.). Настоящее имя-Армен. В ванной положили плитку и забыли вывести канализацию под умывальник. Получал деньги на материалы, сбрасывал фото накладных и сдавал товар обратно в магазин. И так во всем! Хотите головную боль - доверьте свой ремонт этому "профессионалу"!
Арсен - Замовник 30 жовтня 2022
Жахливо
С Сергієм приїхали ще 4 людини (ще один Сергій, Віталій, Армен та ще один невідомий), всі одразу почали робити - виглядало все оптимістично. Однак прораб в цієї компаніі не Сергій, а інша людина - Армен. Всі договори та розрахунки робили з ним. Вони викопали яму та ми розрахувались за цю частину роботи. Для початку второі частини потрібно було закупити матеріали. Ми порахували що на матеріали потрібно 22000 грн, також він попросив дати гроші наперед за викладку ями цеглою - це ще 5000 грн. Я вислав на карту прорабу Армену Г. 27000 грн - він обіцяв все привезти наступного дня зранку. Цього не сталося. Дзвонив йому кожен день по декілька разів - не відповідав. Один раз на 3 дня прораб відповідав та казав що почнуть роботу через день-два та закінчать через день-два. Загалом на даний момент минуло 48 днів з моменту, як в мене взяли гроші на матеріали та пропали. Тепер зовсім не відповідає. Схоже на шахрайство.
Аліна - Замовник 13 жовтня 2022
Погано
Обіцяв зробити за 3-4 дні, привіз через 23 дні!!!! Трубку не бере, постійно завтра, завтра!!!! Дуже погане ставлення до клієнта!!!
Марина - Замовник 12 жовтня 2022
Відмінно
рекомендую
Виктория - Замовник 29 вересня 2022
Жахливо
Ооооочень сомнительны "Мастер" не просто сделал плохо, но еще и испортил материалы. Нужно покупать все новое и переделывать.
Виолетта Л. - Замовник 28 вересня 2022
Погано
Обсяг роботи був більше, тому ціна змінилась Всі роботи робились через прораба Владислава Я не знаю чий це аккаунт Що я можу сказати: Якість така собі, стики лінолеуму запаяні не гарно і не рівномірно, стики шмалер чомусь замазали штукатуркою, виглядає так собі Стосовно комунікації дуже важко, кажуть що будуть і не приїжджають, гроші взяли, роботу не закінчили, на повідомлення не відповідають і трубку не беруть Заявлені сроки 7-10 днів провалені, бо це все тягнеться вже більше місяця
Оксана - Замовник 27 вересня 2022
Відмінно
До роботи ставляться дуже відповідально, виконують якісно та в загальному - приємно працювати з такими фахівцями! Дуже вдячна!
Марина - Замовник 26 вересня 2022
Жахливо
Домовилися про зустріч, не прийшов, не перетелефонував, на листи і дзвінки не відповідав(((
Игорь - Замовник 24 вересня 2022
Добре
Работа выполнена быстро
Відгук по замовленню: Ремонт ванной комнаты
Евгений - Замовник 21 вересня 2022
Добре
молодец
Відгук по замовленню: Укладка плитки на пол
Немає створених замовлень
Популярні послуги