UA
  • Вартість робіт

    • Реклама і маркетинг
    • Дизайн
    • Робота в Інтернеті
Відгуки
18
відгуків
100%
позитивних
Якість роботи: 100%
Ввічливість: 100%
Пунктуальність: 100%
Яна - Замовник 12 лютого
Відмінно
Професіонал своєї справи! Запит на аналіз та розбір профілю в інстаграм Марія виконала якісно, детально, зрозуміло, доступно. Розібрала по пунктах кожен етап, надала професійні корисні поради щодо майбутнього ведення та просування сторінки. Гарний спеціаліст, дуже приємна та легка людина у спілкуванні! Я повністю задоволена виконаною роботою. Дякую Вам, Маріє!
Ірина - Замовник 23 січня
Відмінно
Консультація пройшла чудово!!!! Я отримала відповіді на всі свої запитання і навіть більше. Рекомендую 👍
Відгук по замовленню: Консультація
Анастасія - Замовник 9 січня
Відмінно
Я консультувалась з Марією стосовно ведення інстаграм сторінки. Вона порадила, що потрібно зробити щоб поліпшити її якість. Склалося враження, що Марію я знаю давно. Вона дуже легко спілкується, вміє слухати, та знає , які питання задавати. Після розмови з нею, я отримала багато відповідей на свої питання. Випадково її знайшла на цьому сайті але чомусь вирішила їй довіритись. І не помилилась.Однозначно раджу взяти у неї консультацію.
Яна - Замовник 17 грудня 2023
Відмінно
Дуже вдячна Марії за консультацію! За годину зробила повний розбір профілю та дала гарні рекомендації! Порадила дуже несподівані для мене рішення. Марія ввічлива, професійна, чуйна. Знає як працювати з початківцями))
Константин З. - Замовник 5 грудня 2023
Відмінно
Надана якісна та кваліфікована консультація, важливі поради! Відчувається досвід та креативний підхід до вирішення завдання. Дякую!
Любава С. - Замовник 30 листопада 2023
Відмінно
Рекомендую Марію до співпраці. Це справді людина, яка знає що робить і як це зробити, на 1000% віддана своїй роботі. Рекламує мою справу, ніби свою!!!
Відгук по замовленню: Консультація стосовно реклами
Сергей - Замовник 3 жовтня 2023
Відмінно
Все сподобалось Не пожалів що почав співпрацювати з Марією. Все добре розуміє і грамотно підказує . Дуже швидко і якісно запустила сторінку в інстаграміі. Рекомендую👍
Відгук по замовленню: Інстаграм сторінка/магазин
Віта - Замовник 11 вересня 2023
Відмінно
Дуже сподобалася співпраця з Марією!!! Пунктуальна, відповідальна, креативна, знає чудово свою справу та програми, швидко створила дизайн та підготувала сторінки до запуску, підготувала текстове наповнення, дала поради та підказки, проконсультувала з усіх моїх питань, Професіонал своєї справи з великої букви, просто молодчинка... Це дійсно покликання в людини творити красу та допомагати людям! Марія! Величезне тобі спасибі, що ти є і допомагаєш людям! За твою душу та віддачу справі. Рекомендую даного фахівця і чудового Професіонала!!!
Вікторія - Замовник 5 вересня 2023
Відмінно
Фахівчиня професійна, пунктуальна, приємна у спілкуванні. Запропонувала декілька варіантів. Усе було виконано вчасно та якісно. Роботою задоволена. Рекомендую
Відгук по замовленню: Створення рекламних креативів
Владимир - Замовник 17 липня 2023
Відмінно
Отримав задоволення не тільки від роботи, а і від спілкування з даним фахівцем. По-перше Марія розуміє побажання Замовника. По-друге - мені було надано декілька варіантів робіт, щоб я міг вибрати з варіантів найбільш сподобавшийся. По-третє - була розроблена концепція співпраці та черга робіт, яку ми мали провести: Марія зі свого боку, я зі свого. Телефоний зв'язок з Марією підтримувався протягом усього часу роботи. Я отримував консультацію он-лайн, оф-лайн. Окрім цього я отримував поради по роботі та оформленню своєї сторінки. Раджу даного фахівця для навчання та роботи з соціальними мережами.
Відгук по замовленню: Навчити вести Інстаграм
18
відгуків
100%
позитивних
Перевірений фахівець
На сайті з 1 лютого 2023
Перевірені паспортні дані
Виконані замовлення у категоріях
Немає створених замовлень
Порадити фахівця
Якщо ви задоволені якістю роботи фахівця, порадьте його своїм друзям і знайомим
Популярні послуги