UA
Профіль цього користувача заблокований за порушення правил сервісу.
  • Вартість робіт

    • Реклама і маркетинг
    • Розробка сайтів та додатків
    • Робота в Інтернеті
  • Оголошення

    • Створення інтернет-магазинів на Wordpress
      Створення інтернет-магазинів на платформі WordPress з фахівцем у вашій команді! Маючи досвід у розробці та налаштуванні інтернет-магазинів ...
      5 000 грн
      Владимир В.
      14 квітня
    • Створення сайтів на платформі Хорошоп
      Створення унікальних та ефективних сайтів на платформі Хорошоп! Як професійний розробник, пропоную створення сучасних інтернет-магазинів на...
      4 000 грн
      Владимир В.
      14 квітня
    • Створення інтернет магазину
      Розгляньте мою послугу створення інтернет-магазину, щоб розширити ваш бізнес онлайн! Я пропоную: Індивідуальний дизайн та розробку вашого м...
      4 000 грн
      Владимир В.
      14 квітня
Відгуки
54
відгуки
91%
позитивних
Якість роботи: 96%
Ввічливість: 90%
Пунктуальність: 87%
Тарас Ю. - Замовник 16 січня
Відмінно
Все зроблено правильно і у визначенні терміни!
Відгук по замовленню: Створити сайт на платформі Horoshop
Dmitrij - Замовник 11 січня
Жахливо
Опасайтесь этого разработчика! - Vladimir. Никакой профессиональной работы, только обман и халтура. Разработчик не придерживался никаких сроков. Более того, он даже не затруднялся попытаться оправдывался за свою нечестность и безответственность. 2,5 мес впустую потраченного времени. Некачественная поддержка: Когда у нас возникли проблемы с функциональностью сайта, разработчик просто игнорировал запросы. Он оставил нас наедине со своим некачественным продуктом. Недостоверная реклама: Разработчик обещал выдающийся опыт и инновационные решения, но рекламные обещания были чистой ложью. Если вы цените свои деньги и время, избегайте этого "разработчика". Он не только безнравственно обманывает своих клиентов, но и создает атмосферу полного недовольства. Мы крайне разочарованы этим опытом и рекомендую всем держаться подальше от него. Заплаченные ему деньги он так и не вернул, на сообщения не отвечает. Все можем подтвердить скриншотами и копией переписки.
Відгук по замовленню: Разработка сайта
Олена Н. - Замовник 4 січня
Відмінно
Висловлюю подяку спеціалісту з розробки лендінг пейдж для speakingclubusa.com. Володимир продемонстрував не лише високий рівень професіоналізму та знань у сфері створення сайтів, але й глибоке розуміння потреб нашого проекту. Чудова комунікація протягом усього процесу роботи: всі наші побажання та корективи були враховані і оперативно реалізовані. Рекомендую цього спеціаліста!
Відгук по замовленню: Лендінг для викладача англ мови
Юлия Пипер - Замовник 19 грудня 2023
Відмінно
Завдання були виконані у встановленні терміни та рамках бюджету.
Відгук по замовленню: Стаорити сайт портфоліо
Любов В. - Замовник 19 грудня 2023
Відмінно
Все було виконано згідно ТЗ та вчасно. Дуже дякую!
Відгук по замовленню: Створити сайт на Хорошоп
Анастасія Вальчук - Замовник 17 грудня 2023
Відмінно
Я хотіла б висловити свою вдячність за вашу неймовірну роботу на платформі Хорошоп. Ваш професіоналізм, творчий підхід та уважність до деталей дійсно вразили мене.Як замовник, була приємно вражена вашою оперативністю та здатністю точно розуміти мої потреби. Ви виконали завдання не лише швидко, але й з такою увагою до кожної деталі, яка додала вашій роботі неповторності та якості.
Відгук по замовленню: Створити сайт на Хорошоп
Владимир Белый - Замовник 16 грудня 2023
Відмінно
Наше досвід співпраці з виконавцем був вражаючим і бездоганним. Він виявив високий рівень професійності та уваги до деталей, що вразило нас. Співпраця у створенні сайту та його налаштуванні була продуктивною завдяки чіткому виконанню усіх пунктів технічного завдання. Виконавець чудово розуміє потреби клієнта і вміло перетворює їх у реальність, демонструючи вражаючі результати.Його здібність працювати відповідно до графіку та дотримання узгоджених строків була вражаючою. Він чітко узгоджувався з нами на кожному етапі, забезпечуючи прозорість та зручність у спілкуванні.
Відгук по замовленню: Доробити сайт на Wordpress
Arseniy C. - Замовник 13 грудня 2023
Добре
Рекомендую Володимира. Добре та швидко виконав поставлені задачі. Результатом повністю задоволений !
Відгук по замовленню: Копіпаст сайту
Петр К. - Замовник 5 грудня 2023
Відмінно
Мастер своєї справи. Рекомендую.
Відгук по замовленню: Создание интернет магазина
Сергей - Замовник 26 жовтня 2023
Жахливо
Категорически не рекомендую! Спустя полтора месяца сайт не был готов! при загрузке карточек сбился язык в результате в описании товара и названии получилась каша, исправлять приходится это в ручную! В админке работать невозможно все тормозило, а при открытии нескольких карточек товара сайт вообще падал от кол-ва запросов. Сайт оказался так же совершенно не оптимизированным, тормознутым и лагающим с проблемами с фото, версткой, битыми ссылками. После получении 80% средств, подрядчик уже практически на связь не выходил, пришлось нанимать другого подрядчика, и большую часть переделывать. Множество странных и вредных советов, например в ручную через переводчик редактировать ссылки, как оказалось это может сделать плагином автоматически... а не мышкой 5к позиций перебирать неделю! Уделять внимание проекту фрилансер может по ночам после часа ночи, принимает решения самостоятельно! не согласовывая с заказчиком! например откатить базу товаров на пару дней назад, а эти 2 дня контентился товар!
Відгук по замовленню: Создание сайта
Немає створених замовлень
Популярні послуги