UA
Профіль цього користувача заблокований за порушення правил сервісу.
Відгуки
61
відгук
87%
позитивних
Якість роботи: 88%
Ввічливість: 88%
Пунктуальність: 85%
Марія Д. - Замовник 4 червня 2023
Жахливо
Робота написана жахливо, використаний перекладач з інтернету, в роботі ні суті ні пунктуації.
Відгук по замовленню: Дипломна робота, бакалавр
Анна У. - Замовник 9 квітня 2023
Жахливо
Осталась не довольная,сделала мне первую часть диплома и уже больше месяца ничего не отвечает хотя сама мне написала ещё в феврале что скинет вторую часть и все потерялась ,так что не советую 👿
Відгук по замовленню: Дипломная работа
Nadiya Hrytsaj - Замовник 14 лютого 2023
Жахливо
Роботу отримала із затримкою на 5 днів. Перевірка в університеті виявила 75% плагіату, хоча домовлялися, що буде оригінальність буде високою. Майже місяць мого часу було просто змарновано і гроші я, фактично, викинула у смітник. Не рекомендую!
Відгук по замовленню: Дипломна робота
Андрій - Замовник 9 лютого 2023
Жахливо
Домовились про написання дипломної роботи, роботу не виконала, кормила завтраками, в підсумку - роботу я вчасно не здав, до захисту не був допущений. Ледь домовився на кафедрі що здам роботу пізніше, знайшов іншого виконавця, звісно ж прийшлося переплатити, бо роботу треба було виконати в дуже стислі терміни!!! І більше всього, що вбило - ну не можеш ти виконати роботу, скажи завчасно, я знайду іншого виконавця, ні, кормила завтраками, а потім просто перестала відповідати!!!
Відгук по замовленню: Дипломна робота з психології
Софі - Замовник 1 лютого 2023
Жахливо
Все починалося чудово: Оксана прийняла замовлення, вічливо спілкувалися, я внесла передоплату і почали співпрацю. Обговорювалося, що теоретична частина роботи буде виконана до кінця листопада. Але почалися затримки: теоретична частина було дописана лише 12 грудня. Ба більше, треба було робити правки в усій теорії, і в якийсь момент виконавець просто пропав, ні дописатися, ні додзвонитися. Нескінченні обіцянки мене не влаштовують, так само, як і видумані серйозні причини пропадання. У мене є привід так думати, бо роботу у цього виконавця замовляла ще одна знайома мені людина. І так само виконавець пропав, і тієї відмовки, що писали мені не було в тій переписці. Обираючи виконавця, я орієнтувалася на суперпозитивні відгуки, але зараз таке відчуття, що вони накручені. Бо як так може бути, щоби брати роботу і так безвідповідально просто кидати її, не виходити на зв'язок? Не рекомендую, мені просто шкода витраченого часу.
Відгук по замовленню: Дипломна робота
Дмитрий - Замовник 24 січня 2023
Відмінно
все добре
Відгук по замовленню: Курсова робота
Дарья С. - Замовник 22 січня 2023
Жахливо
Фахівцю надіслала передплату у листопаді, 9.01.23 було обіцяно надіслати мені роботу впродовж 3-4 днів. З 20.01.2023 фахівець не виходить на зв'язок. Роботи немає... Прикро
Відгук по замовленню: Дипломна робота по психології.
Ігор - Замовник 11 січня 2023
Відмінно
Дуже гарна робота,професіонал свого діла
Відгук по замовленню: Реферат
Дар'я З. - Замовник 10 січня 2023
Жахливо
Роботу так і не отримала, фахівець спочатку обіцяв надіслати роботу завтра (і так було впродовж 6 днів) а потім взагалі перестав виходити на зв'язок, дуже підставив з робтою. НЕ РЕКОМЕНДУЮ.
Відгук по замовленню: Написати курсову роботу
Сергій Г. - Замовник 28 грудня 2022
Відмінно
дякую! все круто, швидко та якісно )