UA
Відгуки
8
відгуків
87%
позитивних
Ввічливість: 87%
Пунктуальність: 87%
ФОП Никитюк Сергій - Фахівець 28 вересня 2023
Відмінно
У процесі виконання замовлення виникла неординарна ситуація: після завершення робіт, домофон все ще не функціонував. На жаль, це не було пов'язано з якістю наших послуг, оскільки обладнання клієнта було справним і підключене належним чином. Але через проблеми з провайдером ми не могли перевірити результати нашої роботи, і ця ситуація вимагала втручання спеціалістів провайдера.Клієнт реагував на цю ситуацію з розумінням, і ми спільно подали заявку на виклик майстра від провайдера. На жаль, обробка цієї заявки зайняла певний час - 7 днів. Однак, після втручання провайдера, несправність була виправлена, і ми отримали винагороду за ремонт трубки. Незважаючи на затягнутий процес, клієнт виявив справжню гідність та терпимість у цій ситуації.Дякуємо клієнту за розуміння та співпрацю під час цієї незвичайної ситуації.
Відгук по замовленню: Замінити трубку домофону
Віталій Ч. - Фахівець 8 вересня 2023
Відмінно
Співпрацею задоволений. Дуже приємна людина.
Юра Х. - Фахівець 2 вересня 2023
Відмінно
Рекомендую
Відгук по замовленню: Потрібні 2 вантажів
Макс Ш. - Фахівець 6 квітня 2022
Відмінно
Приятные люди
Відгук по замовленню: Починить посудомойку
Сергей П. - Фахівець 13 лютого 2018
Відмінно
Алина и как заказчик и как человек прекрасна во всех отношениях, общительна и пунктуальна! Те люди, что оставили отрицательный отзыв в корне не правы, так как даже не встретились с ней и понятия не имели о специфике работы, а в результате незаслуженно испортили репутацию хорошему человеку! Я сотрудничеством очень доволен и рекомендую другим исполнителям более ответственно относиться к своим заказчикам!
Відгук по замовленню: Заложить потолок
Людмила М. - Фахівець 12 лютого 2018
Жахливо
Я трубку не взяла, только один раз, так как была очень сильно занята! Я ей сказала, что папа придет во второй половине дня, так как он на объекте, он как освободился, сразу же ее набрал. Тоже не советую как заказчика, 200 гривен, для высотных работ это очень мало и эта работа вообще то должна была входить в монтаж, но наверно, она не рассчиталась за работу и поэтому ей не доделали.
Відгук по замовленню: Заложить потолок
Богдан Г. - Фахівець 12 січня 2017
Відмінно
Приятный человек, отличный заказчик. Рекомендую!
Игорь К. - Фахівець 25 серпня 2016
Відмінно
Всё в порядке, доволен заказчиком!
Відгук по замовленню: Устранить течь сифона
Немає виконаних замовлень
Створені замовлення в категоріях
  • Транспортні та складські послуги 5
  • Домашній майстер 4
  • Ремонт техніки 2
  • Оздоблювальні роботи 2
  • Будівельні роботи 1
Популярні послуги