UA
Відгуки
108
відгуків
98%
позитивних
Якість роботи: 100%
Ввічливість: 98%
Пунктуальність: 97%
Евгений М. - Замовник 13 лютого 2022
Відмінно
все супер
Відгук по замовленню: учебное вождение
Алексей - Замовник 23 січня 2022
Відмінно
Отличный специалист
Відгук по замовленню: Вождение и парковка
Андрій - Замовник 19 січня 2022
Відмінно
отличный инструктор
Анна Х. - Замовник 9 листопада 2021
Відмінно
Богдан очень доходчиво и спокойно объясняет, показывает что делать,урок прошёл на высшем уровне! Я подтянула навыки паркования,ощущения габаритов и езды в целом
Відгук по замовленню: Отточить навыки вождения
Олександр Г. - Замовник 8 листопада 2021
Відмінно
Спасибо, мастерство на высоком уровне, лёгкость в работе, нет напряжения во время урока, чувство безопасности и комфорта. Плюс общение на отвлеченные темы, что создаёт атмосферу комфорта.Хороший человек и настоящий специалист своего дела. Рекомендую!
Відгук по замовленню: Научить вождению
Nastye West - Замовник 4 листопада 2021
Відмінно
До Богдана ходив мій хлопець, його сестра і я вирішила піти під впливом розповідей, і результатів які я бачила тих хто до нього ходив. Перш ніж я пішла до Богдана, в мене не було ніякого досвіду, і був страх водіння і авто в цілому. На першому ж занятті Богдан навчив дуже крутим фішкам, які потім виявилося навіть водіїї з 11річним стажем не знають. Після першого ж заняття завдяки Богдану в мене зник страх водіння, і навпаки він вселив якусь пристрасть до авто і бажання пошвидше навичитися їздити і навіть в ті моменти коли я починала хвилюватися Богдан знаходив правильні слова, щоб розрядити обстановку і зняти напругу. Богдан дууууже кваліфікований та відповідальний інструктор, і результати від заннять зразу очевидні . Я впевнена таких інструкторів як він ще треба добряче пошукати, бо такі інструктори це справжній скарб і рідкість, я дуже задоволена від заннять з Богданом, дуже відчувається його бажання зробити зі своїх учнів підкованих на всіх рівнях крутих водіїв, і це дуже цінно !
Відгук по замовленню: Навчити їздити
Дарья - Замовник 20 жовтня 2021
Відмінно
Богдан замечательный инструктор и прекрасный человек, обучает грамотно и терпеливо, указывает на ошибки и доступно объясняет. Очень пунктуальный, ни разу не заставил себя ждать:) Рекомендую!
Відгук по замовленню: Научить ездить
Владислав - Замовник 24 вересня 2021
Відмінно
Лучший инструктор, профессионал своего дела. За одно занятие научил быть уверенным на дороге, то что я и хотел. Рекомендую
Відгук по замовленню: Урок вождения
Каролина - Замовник 22 вересня 2021
Відмінно
Занятия проходят в приятной обстановке, без страха и напряжения! Богдан все доступно объясняет..все легко и быстро😊! Рекомендую !!!!
Відгук по замовленню: Парковка, вождение по городу
Екатерина Ш. - Замовник 29 серпня 2021
Відмінно
Юрий профессионал своего дела, очень хорошо объясняет, наводит примеры, которые бывают на дороге, отвечает на вопросы. Результатом полностью довольна! Однозначно рекомендую!
108
відгуків
98%
позитивних
Перевірений фахівець
На сайті з 15 листопада 2018
Перевірені паспортні дані
Виконані замовлення у категоріях
Створені замовлення в категоріях
  • Клінінгові послуги 2
  • Ремонт авто 1
Порадити фахівця
Якщо ви задоволені якістю роботи фахівця, порадьте його своїм друзям і знайомим
Популярні послуги