UA

Фундамент під ключ

200 грн
Олександр Я.
Був(ла) на сайті більше 10 днів назад
  1. Всі послуги
  2. Будівельні роботи
    1. Домашній майстер
    2. Ремонт техніки
    3. Оздоблювальні роботи
    4. Меблеві роботи
    5. Клінінгові послуги
    6. Транспортні та складські послуги
    7. Побутові послуги
    8. Ремонт авто
    9. Кур'єрські послуги
    10. Реклама і маркетинг
    11. Дизайн
    12. Послуги репетиторів
    13. Розробка сайтів та додатків
    14. Робота в Інтернеті
    15. Фото- і відео-послуги
    16. Ділові послуги
    17. Послуги для тварин
    18. Послуги краси і здоров'я
    19. Організація свят
    20. Бюро перекладів
    21. Послуги тренерів
    22. Волонтерська допомога
    23. Послуги для Prom.ua
  3. Фундаментні роботи
    1. Різноробочі
    2. Зварювальні роботи
    3. Токарні роботи
    4. Тесляр
    5. Кладка цегли
    6. Установка заборів та воріт
    7. Покрівельні роботи
    8. Бетонні роботи
    9. Бурові роботи
    10. Будівництво будинків
    11. Гідроізоляція
    12. Будівництво дрібних конструкцій
    13. Ландшафтні роботи
    14. Архітектура та проектування
    15. Складання кошторисів
    16. Земляні роботи
    17. Монтаж вентиляції
    18. Промисловий альпінізм
    19. Розбір завалів
    20. Інші будівельні роботи
Фундамент - це основа. Неправильні розрахунки призведуть до того, що довго стояти такий будинок не буде. Будівництво фундаменту - це відповідальний процес. Якщо він виконується з порушеннями або відступами від правил, то при експлуатації житла, очікуйте різних неприємностей. Згодом, все може завершитися демонтажем будівлі, і спорудженням новоъ. Фундамент під ключНайбільш поширеним його видом для заміського будинку є стрічковий фундамент. Для побудови фундаменту будинку, необхідно визначити його висоту і товщину стін. Гараж в будинку, цокольний поверх та інші підсобні приміщення, також будуть мати значення. Такому будинку підійде стрічковий фундамент. Його заглиблення, має відповідати виду грунту. Стрічковий фундамент - хороший варіант для зведення стін з блоків і залізобетонних панелей. Зовні він виглядає, як залізобетонна смуга, що проходить по периметру під усіма внутрішніми і зовнішніми стінами будинку. Матеріали для фундаменту Матеріалом для нього служать: цегла бетон; залізобетон; бутобетон; бутовий камінь. Найбільш часто стрічковий фундамент укладають під будинок з підвалом. Для укладання такого фундаменту буде витрачено чимало матеріалів і зусиль на проведення земляних робіт. Незважаючи на трудомісткість, технологічно процес його укладання простий. Якщо під будинком заплановане підвальне приміщення, цокольний поверх або гараж - стрічковий фундамент - як раз те, що вам підійде. Ціна фундаменту дорівнює близько 15 - 20% від загальних витрат. Не забувайте, що від точності виконання, від якості матеріалів залежить і термін служби самого будинку. Адже фундамент - це його основна опорна частина. Фундамент постійно перебуває під навантаженням всього будинку. Будівельники-професіонали знають, які наслідки може спричинити за собою порушення правил і норм спорудження фундаменту. Стіни такого будинку можуть покриватися тріщинами або покоситися, а це з плином часу загрожує руйнуванню всього будинку.

Схожі оголошення

  • Облаштування фундаментів
    Богдан О.
    Ленточні фундаменти,виставлення опалубки,в'язання арматури,заливка бетоном. Устройство армопоясов. Монтаж фундаментних блоків тощо.
    1 200 грн
  • Фундамент, армирование
    Компания Joint-trade
    Проектируем, проводим армирование, монтаж опалубки, бетонирование фундаментов, полов, коммерческие площади, дома, дорожки, беседки т.д. есть портфолио, фото, эскизы. Бригады специалистов готовы выехать на объекты в другие города,,, автомобили, инвентарь, специалисты - в наявности,,,
    1 200 грн