Контрольна робота передбачає проведення оцінки організаційної ефективності роботи підрозділу (відділу чи служби) підприємства готельного господарства за планом:
Положення про підрозділ (відділ, службу).
Організаційна структура підрозділу (відділу, служби).
Аналіз посадових інструкцій працівників підрозділу (відділу, служби).
Планування та організація роботи працівників підрозділу (відділу, служби).
Особливості мотивації та стимулювання праці працівників підрозділу (відділу, служби).
Ділова оцінка персоналу працівників підрозділу (відділу, служби).
Роль працівників підрозділу (відділу, служби) у формуванні корпоративної культури готельного підприємства.
Оцінка ефективності роботи підрозділу (відділу, служби) та пропозиції щодо підвищення якості роботи.
Обсяг повинен становити 8–10 сторінок друкованого тексту 14 шрифтом, через 1,5 інтервалу. Поля становлять 20 мм.
И решение одной задачи