UA

Контрольная работа "санітарно-гігієнічні вимоги до планування приміщень громадського харчування" № 765336
Перегляди: 74

250 грн
Безпечна угода
  1. Всі послуги
  2. Побутові послуги
    1. Домашній майстер
    2. Ремонт техніки
    3. Оздоблювальні роботи
    4. Будівельні роботи
    5. Меблеві роботи
    6. Клінінгові послуги
    7. Транспортні та складські послуги
    8. Ремонт авто
    9. Кур'єрські послуги
    10. Реклама і маркетинг
    11. Дизайн
    12. Послуги репетиторів
    13. Розробка сайтів та додатків
    14. Робота в Інтернеті
    15. Фото- і відео-послуги
    16. Ділові послуги
    17. Послуги для тварин
    18. Послуги краси і здоров'я
    19. Організація свят
    20. Бюро перекладів
    21. Послуги тренерів
    22. Волонтерська допомога
    23. Послуги для Prom.ua
  3. Послуги кухаря
    1. Сад і город
    2. Няні
    3. Послуги доглядальниці
    4. Послуги домробітниці
    5. Послуги швачки
    6. Ремонт взуття
    7. Прання та прасування речей
    8. Ремонт сумок
    9. Фарбування одягу
    10. Ремонт велосипедів
    11. Заточення інструментів
    12. Ремонт ювелірних виробів
    13. Ремонт годинників
    14. Інші побутові послуги
Виконати 5 жовтня 2018
Замовлення скасовано
Харків
Співробітництво: разова робота
Місце приготування їжі: у кухаря
ТЕМА: 1. Розробка схеми приміщень кафе на 150 місць з обслуговуванням офіціантами, що працює на напівфабрикатах та аналіз санітарно-гігієнічних вимог до планування приміщень, вимог до взаємозв'язку між окремими приміщеннями підприємства. Формат WORD Требования к заданию прикреплены в файле Загальний обсяг розрахунково-графічної роботи має становити понад 20-22 сторінок друкованого тексту і розкривати сутність обраної теми.
Конфіденційна інформація
Точна адреса, контакти тощо будуть доступні тільки обраному фахівцеві під час виконання замовлення
Ольга К.
Відгуків: 64
Позитивних: 92%
Створено: 25 вересня 2018 16:56