UA

Скарги, заперечення, судове представництво

500 грн
Богдан Ч.
Був(ла) на сайті більше 10 днів назад
  1. Бізнес
  2. Ділові послуги
    1. Домашній майстер
    2. Ремонт техніки
    3. Оздоблювальні роботи
    4. Будівельні роботи
    5. Меблеві роботи
    6. Клінінгові послуги
    7. Транспортні та складські послуги
    8. Побутові послуги
    9. Ремонт авто
    10. Кур'єрські послуги
    11. Реклама і маркетинг
    12. Дизайн
    13. Послуги репетиторів
    14. Розробка сайтів та додатків
    15. Робота в Інтернеті
    16. Фото- і відео-послуги
    17. Послуги для тварин
    18. Послуги краси і здоров'я
    19. Організація свят
    20. Бюро перекладів
    21. Послуги тренерів
    22. Волонтерська допомога
    23. Послуги для Prom.ua
  3. Юридичні послуги
    1. Бухгалтерські послуги
    2. Ріелтор
    3. Послуги колл-центру
    4. Фінансові послуги
    5. Консалтингові послуги
    6. Кадрові послуги
    7. Послуги безпеки
    8. Послуги у сфері міграції
    9. Інші ділові послуги
  4. Складання та подання скарг, позовів
    1. Складання договорів
    2. Юридична консультація
    3. Послуги адвоката
    4. Послуги нотаріуса
    5. Послуги патентних повірених
    6. Реєстрація підприємств
    7. Ліквідація підприємств
    8. Складання та оформлення документів
    9. Інші юридичні послуги
Напевно, будь-який громадянин України знає, наскільки важливо достатню увагу приділити розробці та складанню процесуальних документів, що будуть потрібні для коректного та належного функціонування судового процесу. Процесуальні документи – це документи, що дозволяють викласти і обґрунтувати претензії позивача або заперечення відповідача відповідно до законодавства нашої країни, тому так важливо довірити їх розробку професійному юристу. Адвокат Черноуз Богдан Іванович пропонує свої послуги в питаннях, пов’язаних із захистом інтересів клієнтів в суді. Допоможу вам грамотно скласти докладну позовну заяву, зібрати доказову базу, а також візьму на себе представництво і захист ваших інтересів в суді. Здійсню розробку всіх процесуальних документів, в тому числі: - складання (підготовка) заяви до суду; - касаційні та апеляційні скарги; - зустрічні позовні заяви; - мирові угоди; - претензії й заперечення. У випадку неможливості вирішення конфлікту в будь-якій області мирним шляхом, дуже важливо грамотно скласти позовну заяву, зібрати і перевірити документальну доказову базу і передати складену заяву в суд. Готовий узяти на себе повне представництво клієнта в суді, починаючи від підготовки процесуальних документів і закінчуючи роботою адвоката під час судового засідання. Вартість наших послуг (від 500 грн) залежить в першу чергу від складності справи та її типу. Для отримання докладної консультації адвоката ви завжди можете звернутися по одному з контактних телефонів, вказаних на сайті, або задати питання письмово. З моєю допомогою ви гарантовано зможете захистити свої права й інтереси в суді, тим самим значно підвищивши свої шанси на успішний результат справи.

Схожі оголошення

  • Представництво в суді
    Олександр П.
    Правова допомога при вирішенні спорів у судовому порядку: - досудове врегулювання спору; - підготовка позовних заяв та інших процесуальних документів; - захист прав та інтересів у господарському, цивільному, адміністративному судочинстві; - оскарження рішень органів державної влади (у тому числі ріш...
    5 000 грн
  • Написання позовних заяв, клопотань, претензій
    Светлана Б.
    Надаю юридичні послуги. Написання позовних заяв (цивільні та господарські справи), клопотань до суду (цивільні та господарські справи), допомога із складанням заяв в державні органи, претензій, юридичні консультації.
    900 грн
  • Жалобы, иски, претензии и адвокатские запросы.
    Сергей Б.
    Грамотно составлю все виды процессуальных документов. Любой сложности и посоветую как лучше решить проблему. Так как от того куда и что подать - зависит результат.
    50 грн