UA

Презентації PowerPoint на замовлення

800 грн
Катерина К.
Був(ла) на сайті більше 10 днів назад
1
відгук
100%
позитивних
  1. Фріланс
  2. Робота в Інтернеті
    1. Домашній майстер
    2. Ремонт техніки
    3. Оздоблювальні роботи
    4. Будівельні роботи
    5. Меблеві роботи
    6. Клінінгові послуги
    7. Транспортні та складські послуги
    8. Побутові послуги
    9. Ремонт авто
    10. Кур'єрські послуги
    11. Реклама і маркетинг
    12. Дизайн
    13. Послуги репетиторів
    14. Розробка сайтів та додатків
    15. Фото- і відео-послуги
    16. Ділові послуги
    17. Послуги для тварин
    18. Послуги краси і здоров'я
    19. Організація свят
    20. Бюро перекладів
    21. Послуги тренерів
    22. Волонтерська допомога
    23. Послуги для Prom.ua
  3. Створення презентацій
    1. Копірайтинг
    2. Збір, пошук інформації
    3. Наповнення сайтів
    4. Набір тексту
    5. Рерайтінг
    6. Введення даних
    7. Розшифровка інтерв'ю
    8. Інша онлайн робота
Вітаю! Мої навички стануть вам нагоді якщо: - потрібно підготувати презентацію до тренінгу, вебінару, електронного курсу, дипломної роботи, блогу, оновити методичні матеріали та дати презентації "друге життя"; - систематизувати інформацію для слайдів; - створити привабливу тематику та акцентувати увагу на головному; Доступно виконання презентацій різних рівнів складності. За необхідності із залученням анімованих слайдів. За бажання можливо окремо ознайомитися із іншими варіантами виконання) Що по цінам? - розробка та створення презентації під тренінг від 900 грн до 24 сладів, 1330 до 35 слайдів; - розробка та створення презентації під вебінар від 650 грн до 15 слайдів; - розробка та створення презентації під дипломну роботу від 800 грн; - оновлення дизайну презентації від 450 грн в залежності від кількості слайдів; - презентації для студентських робіт: курсові, практичні, лабораторні від 350 грн. Інші варіанти обговорюються. Досвід роботи з PowerPoint 5 років. Діючий спеціаліст по генерації презентацій за основним місцем роботи) Як будемо співпрацювати? 1. Обговорюємо деталі та ваші побажання по майбутній презентації; 2. Розробляю кілька шаблонів різних тематик; 3. Обираємо один із шаблонів, за яким буде проектуватися робота; 4. Після створення презентації ви отримуєте попередній вигляд; 5. За потреби вносимо правки; 6. Далі з вас оплата - з мене презентація!) Вдалого дня!

Схожі оголошення

  • Створення креативних презентацій на замовлення
    Анастасия Т.
    Швидко, якісно та креативно! Створюю презентації в Power Point. Ціна від 150-500 грн. (в залежності від кількості слайдів, терміновості, складності та наявності інформації для наповнення) - використання SmartArt, інтерактивний зміст, графіки, діаграми; - за необхідності ж можливість створення през...
    250 грн
  • Презентації на замовлення
    Юлія М.
    Роблю презентації на будь-які теми та за індивідуальними шаблонами. Час виконання роботи займає до 24 годин, ціна залежить від кількості слайдів. Подала декілька слайдів з моїх презентацій, як приклад моїх робіт.
    100 грн
  • Презентації в PowerPoint
    Ярина О.
    Роблю презентації в PowerPoint на різні теми, з вашим матеріалом або ж знайду сама. Все обговорюємо, кількість слайдів, дизайн, беру до уваги всі Ваші побажання. Ціна від 10 грн/1 слайд, все залежить від кількості слайдів, складності теми та терміну виконання роботи.
    200 грн