Досвід на кухні більше 15 років
Досвід відкриття закладів більше 7 років, різного сегменту та кількістю посадкових місць,по всій країні
Направленність кухні:японська,паназіатська,європейська,італійська,французська,українська
-розробка страв та створення калькуляційних карт для ресторанів,кафе,бістро,виробничих цехів та підприємств
-персональних підхід та створення меню під ваші побажання;
-оптимізація існуючого меню;
-зменшення фудкосту меню задля збільшення прибутковості бізнесу;
-проробка та впровадження(в залежності від міста)нових страв;
-стандартизація виробничих процесів та мінімізація фінансових затрат;
-консультації з оптимізації бізнес-процесів на кухні;
- аналіз популярності страв, вивчення ринку;
- адаптація наших пропозиції під ваші потреби, прагнучи до максимальної задоволеності ваших клієнтів та зростання вашого бізнесу;