Склад: яйця, цукор, борошно першого гатунку (тісто), абрикоси, цукор, пектин, кориця, апельсинова цедра, ваніль (конфітюр), вершки селянські 33%, цукор (крем внутрішній), масло солодковершкове 72%, цукрова пудра, молоко, барвники харчові (зовнішнє оздоблення).
Пропонуємо Вам не тільки гарну окрасу Вашого столу, а й дивовижний десерт на основі бісквітного тіста з вершковим кремом. Особливого зимового шарму цьому виробу надає абрикосовий конфітюр, зроблений на основі пектину з корицею, ваніллю та апельсиновою цедрою.
Конфітюр можна замінити на виноградний, сливовий, вишневий, смородиновий.
Ціна: 400 грн за 1 кг