UA

Копірайтинг

50 грн
Людмила Б.
Був(ла) на сайті більше 10 днів назад
  1. Фріланс
  2. Робота в Інтернеті
    1. Домашній майстер
    2. Ремонт техніки
    3. Оздоблювальні роботи
    4. Будівельні роботи
    5. Меблеві роботи
    6. Клінінгові послуги
    7. Транспортні та складські послуги
    8. Побутові послуги
    9. Ремонт авто
    10. Кур'єрські послуги
    11. Реклама і маркетинг
    12. Дизайн
    13. Послуги репетиторів
    14. Розробка сайтів та додатків
    15. Фото- і відео-послуги
    16. Ділові послуги
    17. Послуги для тварин
    18. Послуги краси і здоров'я
    19. Організація свят
    20. Бюро перекладів
    21. Послуги тренерів
    22. Волонтерська допомога
    23. Послуги для Prom.ua
  3. Копірайтинг
    1. Збір, пошук інформації
    2. Наповнення сайтів
    3. Набір тексту
    4. Рерайтінг
    5. Введення даних
    6. Розшифровка інтерв'ю
    7. Створення презентацій
    8. Інша онлайн робота
Доброго часу доби усім! Надаю послуги по наборі тексту будь-якої складності; швидко, грамотно, якісно. При необхідності можлива і роздруківка; як чорно-біла, так і кольорова. Набір здійснюється з рукописних, сканованих та друкованих матеріалів українською, російською та англійською мовами. Час виконання роботи залежать від кількості та якості вихідних матеріалів. Гарантую швидку і якісну роботу у визначений термін. Ваш текст може бути сканований, наданий книгою (чи будь-який друкований матеріал), написаний від руки, віддрукований на друкованій машинці. Набір тексту здійснюється в текстовому редакторі MS Word будь-якого розміру та шрифту, в залежності від Ваших побажань. У документ можлива вставка рисунків, малюнків, таблиць, формул, графіків та діаграм. Можливі й термінові замовлення. Конфіденційність гарантую. Також: • переклад з російської на українську та з української на російську; • сканування та розпізнавання будь-яких документів, рисунків, малюнків, фотографій; • виконання рефератів, доповідей, презентацій та ін.; • написання конспектів від руки; • збереження файлів без розпізнавання у форматах JPEG, PDF та ін. Звертайтесь в приватні повідомлення. Допоможу кожному. Успіхів!

Схожі оголошення

  • Написання текстів англійською мовою
    Марина Г.
    Пропоную послуги по написанню текстів різної складності англійською мовою. - Досвід роботи - понад 2 роки. - Маю досвід написання як технічних, рекламних та художніх текстів, так і академічних робіт (тези, статті, реферати та ін. у лінгвістичній галузі). - Вартість за 1000 символів - 140 грн. - Вар...
    140 грн
  • Якісний копірайтинг будь-яких текстів!
    Валентина Г.
    Вітаю. Пропоную вам якісну послугу копірайтингу/рерайтингу/набору текстів на будь-яку тематику, на будь-який строк та довжину. Пишу свої роботи якісно, швидко. Досвіду роботи в даній тематиці мало, але можу гарно написати будь-який текст російською/англійською/українською мовами.
    200 грн
  • Якісне написання різноманітних робіт
    Олексій Ф.
    1. Швидко та якісно набираю текст з pdf, рукопису, фото, створюю та заповнюю таблиці. 2. Перекладаю текст з російської мови на українську і навпаки. 3. Перевіряю тексти на орфографічні помилки. 1000 символі - 60 грн. За роботу берусь відразу. Гарантую виконання робти у визначений строк.
    60 грн
Людмила Б.
Був(ла) на сайті більше 10 днів назад
Перевірений фахівець
На сайті з 6 лютого 2016
Перевірені паспортні дані