UA

Набор текста

200 грн
Світлана З.
Був(ла) на сайті більше 10 днів назад
  1. Фріланс
  2. Робота в Інтернеті
    1. Домашній майстер
    2. Ремонт техніки
    3. Оздоблювальні роботи
    4. Будівельні роботи
    5. Меблеві роботи
    6. Клінінгові послуги
    7. Транспортні та складські послуги
    8. Побутові послуги
    9. Ремонт авто
    10. Кур'єрські послуги
    11. Реклама і маркетинг
    12. Дизайн
    13. Послуги репетиторів
    14. Розробка сайтів та додатків
    15. Фото- і відео-послуги
    16. Ділові послуги
    17. Послуги для тварин
    18. Послуги краси і здоров'я
    19. Організація свят
    20. Бюро перекладів
    21. Послуги тренерів
    22. Волонтерська допомога
    23. Послуги для Prom.ua
  3. Набір тексту
    1. Копірайтинг
    2. Збір, пошук інформації
    3. Наповнення сайтів
    4. Рерайтінг
    5. Введення даних
    6. Розшифровка інтерв'ю
    7. Створення презентацій
    8. Інша онлайн робота
Освіта: 2007-2011 рр. Миколаївський національний університет імені В.О. Сухомлинського Отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Вчителя української мови і літератури, зарубіжної літератури та практичного психолога. Додаткова освіта: жовтень - 2014 р. – Миколаївський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти курси підвищення кваліфікації учителів української мови і літератури. жовтень - 2014 р. — Миколаївський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти курси підвищення кваліфікації учителів образотворчого мистецтва квітень – 2018р. — Миколаївський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти курси підвищення кваліфікації : Вихователі ЗДО « Ранній вік» Досвід роботи: Вчитель української мови і літератури та образотворчого мистецтва жовтень 2008 р. – серпень 2015 р. школа І-ІІІ ступенів Баштанського району с. Костичі Функціональні обов’язки: — навчання учнів середніх та старших класів; — проведення відкритих уроків; — класне керівництво; — проведення і організація навчальних екскурсій; — участь у шкільних заходах; — ведення документації; — виступи на педагогічних радах. Практичний психолог вересень 2013 р. – серпень 2015 р. школа І-ІІІ ступенів Баштанського району с. Костичі - надання психологічної допомоги персоналу і учням. - проведення тренінгів з різних проблем; - профорієнтація серед старшокласників; - індивідуальне консультування з різних питань; - ведення необхідної документації.

Схожі оголошення

  • Вища освіта, філолог
    Марина С.
    Працюю вчителем української мови і літератури та зарубіжної літератури, стаж роботи 10 років. Досвід роботи з набиранням тексту постійний.
    500 грн
  • Набор текста
    Маша Г.
    Доброго дня! Маю вищу освіту вчителя української мови та літератури. Спеціалізуюсь в області історії. Набираю тексти вільно - українською та російською, на навчальному рівні - німецькою, англійською. Буду рада допомогти)
    100 грн
  • Швидко і якісно
    Тетяна К.
    Швидко і якісно наберу текст. Перекладу з російської на українську і навпаки) Формат текста: электронный (pdf, word и т.п.) Друкую швидко і грамотно. Розшифровка інтерв'ю. Також допоможу з домашнім завданням з української мови, літератури та зарубіжної літератури. З 5 по 11 класи. Підготовка до екза...
    100 грн