UA

Створю чи відредагую презентацію

200 грн
Марина Г.
Був(ла) на сайті 9 днів назад
36
відгуків
98%
позитивних
  1. Фріланс
  2. Робота в Інтернеті
    1. Домашній майстер
    2. Ремонт техніки
    3. Оздоблювальні роботи
    4. Будівельні роботи
    5. Меблеві роботи
    6. Клінінгові послуги
    7. Транспортні та складські послуги
    8. Побутові послуги
    9. Ремонт авто
    10. Кур'єрські послуги
    11. Реклама і маркетинг
    12. Дизайн
    13. Послуги репетиторів
    14. Розробка сайтів та додатків
    15. Фото- і відео-послуги
    16. Ділові послуги
    17. Послуги для тварин
    18. Послуги краси і здоров'я
    19. Організація свят
    20. Бюро перекладів
    21. Послуги тренерів
    22. Волонтерська допомога
    23. Послуги для Prom.ua
  3. Створення презентацій
    1. Копірайтинг
    2. Збір, пошук інформації
    3. Наповнення сайтів
    4. Набір тексту
    5. Рерайтінг
    6. Введення даних
    7. Розшифровка інтерв'ю
    8. Інша онлайн робота
Займаюся створенням сучасних і стильних презентацій з урахуванням побажань замовника, пропоную варіанти оформлення.Створюю презентації з нуля або оформляю вже готову інформацію. Маю великий досвід роботи в даній сфері. Виконаю презентації: -торгові (використовуються торговими агентами під час укладання угоди. Вони дають змогу за короткий час подати всю інформацію про товар, значно заощадивши час. Такі презентації дають змогу роз’яснити основні положення і переваги, які здобуває покупець. У торгових презентаціях можуть використовуватись всі види презентацій.) -маркетингові (використовуються при підготовці умов для майбутніх торгових презентацій). Їх застосовують для широкої аудиторії (проводяться на виставках-ярмарках або в офісі покупця), для навчання агентів з продажу. У маркетингових презентаціях можуть використовуватись всі види презентацій.) -навчальні (призначені для допомоги викладачу забезпечити зручне і наочне подання навчального матеріалу. Навчальні презентації поділяються на такі види: презентації-семінари; презентації для самоосвіти; презентації-порадники; презентації для клієнтів корпорацій.) -корпоративні (поділяються на такі типи: для акціонерів; щорічні звіти; електронні журнали; для служб, зайнятих роботою з персоналом; з питань інвестицій і фінансування) тощо. Скріншоти слайдів додаю. Мови: українська, російська, англійська Ціна залежить від обсягу роботи, складності завдання, мови. Терміни- 1 день, або ж термінове виконання в рамках, необхідних клієнту.
Ціни на схожі замовлення
доделать презентацию
від 300 грн
Презентацию
від 300 грн

Схожі оголошення

  • Створюю презентації на різні теми
    Вячеслав К.
    Створюю презентації! Зроблю для вас унікальну, цікаву та яскраву презентацію. Маю досвід створення презентацій для компаній різного рівня та напрямку роботи (від сільськогосподарських до технологічних компаній) Створюю резюме презентацію як для компанії так і окремої особи Роблю презентації для с...
    300 грн
  • Створення презентацій
    Валентина М.
    Займаюсь створенням презентацій. Роблю в договорений термін, красиво, лаконічно, інформативно, швидко та у будь-якому випадку відповідно до Вашого ТЗ. Це можуть бути освітні презентації, презентації для бізнесу, презентації на івенти та виступлення. Деякі приклади додаю. Більше прикладів у мене у пр...
    500 грн
  • Створюю презентацію на різні тематики.
    Христина М.
    Презентації в навчальні заклади, на роботу, або презентація предметів, детальний опис. Презентації на різну кількість сторінок, також доповідь до презентації, з більш детальним описом до неї. Створюється під вподобання замовника.
    250 грн
Марина Г.
Був(ла) на сайті 9 днів назад
36
відгуків
98%
позитивних
Перевірений фахівець
На сайті з 19 жовтня 2018
Перевірені паспортні дані
Останні відгуки
все отлично
Инесса
Марина максимально клиентоориентирована, вежливая и очень быстрая. Однако, при рерайте текста ею были использованы сильно сложные конструкции, в следствии чего стиль поменялся. работа на 4, так как перед использованием документа я сама вношу правки, в некоторых местах формулирую предложения заново.
Татьяна
Оперативно и качественно! Советую!
Андрей
Хочете виконувати замовлення у категорії Робота в Інтернеті?