Ремонт торгівельного професійного обладнання для громадського харчування.
• Ремонт професійного холоду:
- Холодильних та морозильних шаф
- Холодильних столів
- Камер для зберігання продукції
- Спліт систем
- Вітрин,гірок,ларів та бонет
Фризерів для виготовлення морозива
• Ремонт теплового та механічно-ріжучого обладнання:
Пароконвектоматів(всіх марок)
Печей для випікання піц та хлібопекарських печей
Електроплит(спіральних та індукційних)
Мармітів, теплових вітрин
Жарочних та варочних котлів
Жарочних поверхонь
Фритюрниць
Макароноварок
Тістомісильних машин
Міксерів,кутерів,блендерів
Слайсерів
Овочерізок
М*ясорубок…
Список основних ремонтних робіт:
Чистка конденсаторів холодильників
Перевірка рівня хладогенту при потребі дозаправка
Перевірка роботи основних вузлів обладнання при необхідності переналаштування,калібрування контролерів температури зима/літо та проведення ремонту.
Заміна нагрівальних елементів (спіралей, конфорок, тенів) Заміна ручок, форсунок, регуляторів, термометрів Мастило і протяжка рухомих частин
Заміна гумових прокладок, ущільнень, муфт
Заміна решіток, ножів, підшипників, валів
Заміна термостата, регулятора потужності, стабілізатора напруги і т.д.
Ремонт автоматики (плати управління та програмування)
Інструктаж з техніки безпеки і експлуатації