UA
  • Вартість робіт

    • Оздоблювальні роботи
  • Оголошення

    • Ремонтные работы
      Доставка необходимых материалов для ремонта; Демонтажные работы и устройство новых перегородок; Выравнивание поверхностей стен и потолка, по...
      2 000 грн
      Борис Б.
      Вчора
Відгуки
28
відгуків
96%
позитивних
Якість роботи: 96%
Ввічливість: 96%
Пунктуальність: 96%
Ірина - Замовник 23 березня
Відмінно
Дуже задоволена роботою Бориса. По перше він професіонал своєї справи. По друге поєднує в собі якості великої людяності і ввічливості, чесності і порядності. Роботу зроблено на відмінно. Жодних претензій нема. Допоміг з вибором і закупкою матеріалу. Дякую за знайомство і працю.
Відгук по замовленню: Укладання плитки в ванній
Алла - Замовник 26 лютого
Відмінно
Качественно и своевременно. Огромное спасибо за работу.
Відгук по замовленню: Косметичний ремонт
Константин - Замовник 19 січня
Відмінно
Все ок
Відгук по замовленню: Укладання плитки у ванній
Світлана - Замовник 16 січня
Відмінно
Дякую Борису, за гарну та грамотно виконану роботу. Приємний, чуйний і чудовий майстер своєї справи, допоміг з викривленою стіною, під старою плиткою, все вирівняв і гарно поклав нову, тож і не видно, що стіна була трохи крива. Моя кухня засяяла, як нова. Рекомендую, на всі 110% не пошкодуєте, по грошах все вийшло як і підраховували, і в терміни вклалися, тому як майстер пунктуальний. Я залишилася задоволеною, тому і вам рекомендую Бориса!Надалі співпрацюватиму з Борисом і своїм знайомим буду рекомендувати такого грамотного майстра, який не тільки просто виконує роботу, а й підходить до неї з відповідальністю.
Відгук по замовленню: Укласти плитку
Андрій Кундицький - Замовник 12 січня
Відмінно
Робота виконана на 5 з +! Все зроблено якісно, вчасно та без зайвих витрат, як і домовлялись. Борис відповідально поставився до кожного етапу роботи, допоміг з підбором плитки, підказав як краще встановити сантехніку, зробив додатково ту роботу про яку спочатку не домовлялись,видно що добре знає свою справу. Час дарма не витрачає, пунктуальний, все вииконано згідно графіку! Без шкідливих звичок, що також дозволяє економити час на ремонт. Задоволений на 100%, рекомендую!!!
Відгук по замовленню: Укладання плитки у Ванній
Оксана M. - Замовник 29 березня 2023
Нормально
Повелась на хорошие отзывы о мастере и очень пожалела. Качество работ не соответствует высоким ценам. Борис испортил одну плитку на фартуке и попытался скрыть повреждение, замазав его затиркой в цвет плитки. К сожалению, я обнаружила это слишком поздно. Обои отклеились по всем углам, плюс остались не проклеенные участки на стенах. Потолки и откосы, которые Борис готовил под покраску, в итоге неровные и неравномерно покрашены. В общем, все сделано на тяп-ляп, не профессионально. Порожки скрытого монтажа в итоге прибиты насквозь гвоздями.
Відгук по замовленню: Ремонт квартиры
Александр - Замовник 13 лютого 2023
Відмінно
Добре поклав ламінат, допоміг заощадити.
Відгук по замовленню: Покласти ламінат в кухні
George N. - Замовник 3 лютого 2023
Відмінно
Дуже порядний та швидкий!
Відгук по замовленню: Плитка, утеплення.
Татьяна - Замовник 17 січня 2023
Відмінно
Спасибо Борису за замечательный ремонт в квартире. Очень довольна. Отличный специалист, отвественный, пунктуальный. Помогал в закупке материалов. Консультировал по материалам, что лучше выбрать. Предлагал разные варианты в ремонте, как лучше зделать. Ремонт качественный, всё аккуратно, оставил после себя чистоту. Было приятно сотрудничать. Борис без вредных привычек, что очень радует. Желаю успехов в работе. Спасибо))
Відгук по замовленню: Ремонт квартири
Сергей - Замовник 17 вересня 2022
Відмінно
Быстро. Качественно. С отличной консультацией
Відгук по замовленню: Утеплить 2 лоджии
28
відгуків
96%
позитивних
Перевірений фахівець
На сайті з 24 грудня 2015
Перевірені паспортні дані
Виконані замовлення у категоріях
Створені замовлення в категоріях
  • Реклама і маркетинг 4
Порадити фахівця
Якщо ви задоволені якістю роботи фахівця, порадьте його своїм друзям і знайомим
Популярні послуги