UA
  • Вартість робіт

    • Послуги краси і здоров'я
  • Оголошення

    • Консультация психолога /коуча
      «4 компромісних кроки по виходу із паніки, депресії, страху та невпевненості в час пандемії. РЕЗУЛЬТАТ миттєвий, відразу після 1-ої консуль...
      800 грн
      ФЛП Бенько Лиана
      26 квітня
Відгуки
7
відгуків
100%
позитивних
Якість роботи: 100%
Ввічливість: 100%
Пунктуальність: 100%
Liudmyla L. - Замовник 13 липня 2020
Відмінно
Дуже рада, що знайома з таким чудовим спеціалістом, як Ліана. Співпрацюємо вже не перший рік, і від кожної консультації отримую цікавий і позитивний результат. Я дуже задоволена роботою, Ліана допоможе розібратись з будь-якою проблемою, з якою б хто б не стикнувся, позитвина, життєрадісна людина і профі своєї справи. Вкотре дякую Вам, що змінюєте життя на краще))
Відгук по замовленню: Консультація
Наталия Н. - Замовник 11 липня 2020
Відмінно
Хочу сказати велике ДЯКУЮ Ліані за допомогу, яку Вона мені надала. Звернувшись до неї з такими проблемами як величезна невпевненість у собі та страхом самотності, я й подумати не могла, що отримаю такий класний результат. Ліана допомогла мені стати на шлях до подолання цих проблем. Вона допомогла мені зрозуміти, що означає взяти відповідальність за своє життя, з чого варто почати, і надала конкретний алгоритм дій. Тому я щиро рекомендую вам Ліану, Вона справжній професіонал!
Відгук по замовленню: Поговорити
марьяна к. - Замовник 9 червня 2020
Відмінно
Дякую, Ліані, за те, що допомогла розібратись із питанням у стосунках. Прийшли спокій, врівноваженість, виваженість, і відчуття впевненості. По іншому почала дивитись на свою ситуацію. Тепер я чітко знаю, що потрібно робити в стосунках, і як правильно, і що не потрібно робити. В більшості випадків, я поступала не правильно, дякуючи Ліані, тепер, буду старатись робити все так, щоб було на користь моїй сімї і моїм стосункам. Потрібно працювати над собою, я знаю. Дякую, Ліана! Рекомендую всім,у кого проблеми у стосунках, не затягувати і не зволікати, так як самому важко справитись з проблемами, та й не потрібно. Це не стандартна розмова, це дивна технологія, після якої почуваєшся зовсім по-іншому. Спробуйте, воно того вартує.
Відгук по замовленню: Поговорити
Наталья - Замовник 13 травня 2020
Відмінно
Очень понравилась Лиана, отличный специалист! Во время сессии Лиана помогла мне выявить первопричину проблем и провела глубинные проработки с подсознанием, убирая "блоки" мешающие успешному развитию в бизнесе. Пару лет назад, я уже прорабатывала с Лианой, конфликтные отношения с мамой. Сейчас у нас в семье царит мир и гармония! Поэтому вновь обратилась именно к Лиане. Буду продолжать консультации и проработки жизненных ситуаций и бизнеса. Рекомендую всем! P.S. А Лиане искренне желаю успехов и процветания!!! Такие люди, как Вы украшают мир своим присутствием и делают людей счастливее и успешнее!!! Огромное спасибо за помощь!
Відгук по замовленню: Трансляционный коуч
Вікторія - Замовник 11 травня 2020
Відмінно
Веливе дякую, Ліані, за проведену консультацію. Були проблеми в бізнесі, зайшла в тупік, і як білка в колесі, одне і теж, окрім того, зявились кредити. Пройшла 1-у консультацію з Ліаною і зрозуміла в чому була проблема, причина мого застою. Потрібно працювати в напрямку стосунків, так, згідна, не все так просто. Однак, попрацювали, я відчула впевненість і енергію. Планую продовжити роботу з Ліаною, бо тепер розумію, що все за 2 год. не вирішити. Дякую вам, Ліано. Чекаю наступної зустрічі з Вами. Буду рекомендувати вас всім моїм знайомим. Нема чого займатись самоїдством, копатись і сидіти у своєму ж лайні, потрібно звертатись до тих, хто може допомогти.
Відгук по замовленню: Консультація
Олеся - Замовник 9 травня 2020
Відмінно
Дякую,Ліана,за чудово виконану роботу,Зверталась з питнням особистого характеру,Питання складне і потребувало негайного вирішення,так як я довго з цим живу і сподівалась що пройде само,Отримала ре очікуваний результат,тим паче за 1-у зустріч,Відчула полегшення ,прилив сил ,енергії і розуміння свого стану,Так ніби щось зсунулось з голови і плечей,До кінця не розумію як то відбувається ,але головне результат,Надалі планую продовжити роботу з Ліаною,тим більше що запропонували хорошу знижку,Надзвичайно ввічлива ,толерантна і знаюча свою роботу спеціаліст,Рекомендую Ліану,як хорошого фахівця,Дякую,Ліано,
Відгук по замовленню: Консультація
Анна И. - Фахівець 9 травня 2020
Відмінно
Отличный заказчик, конкретно ставит задачи, всегда на связи, приятно было сотрудничать. Рекомендую
7
відгуків
100%
позитивних
Перевірений фахівець
На сайті з 16 квітня 2020
Перевірені реєстраційні документи
Виконані замовлення у категоріях
Створені замовлення в категоріях
  • Розробка сайтів та додатків 1
Порадити фахівця
Якщо ви задоволені якістю роботи фахівця, порадьте його своїм друзям і знайомим
Популярні послуги