UA
Профіль цього користувача заблокований за порушення правил сервісу.
Відгуки
6
відгуків
66%
позитивних
Якість роботи: 66%
Ввічливість: 83%
Пунктуальність: 50%
Людмила М. - Замовник 23 травня 2023
Жахливо
Не рекомендую! Роботу отримала з запізненням. Робота не якісна. Третій пункт дівчина взагалі переформулювала на свій розсуд:( Попередньо домовлялися про внесення правок. Тиждень мені щодня обіцяли відправити перероблену роботу. На запитання: коли буде? Чи взагалі чекати мені? Отримувала відповідь «Відправлю вранці», потім «відправлю ввечері», «буде вночі…». НЕ ВІДПРАВИЛА. Підсумок: я втратила 2,500 гривень, втратила час, просрочила здачу роботи. Це жах( Сподіваюсь мій коментар комусь збереже гроші, нерви і час.
Відгук по замовленню: Дипломна робота
Pavlo - Замовник 15 травня 2023
Погано
Дедлайни зірвані, нові дедлайни знову зірвані, правки не вносять, годують завтраками. Роботи (курсова і захист практики) написані жахливо. Практична частина - відсутня. Текст - вода. На сайті приймає замовлення 1 людина, пише мені друга, плачу на карту третій - дивна схема. Для себе роблю висновок - не зв'язуватись з аккаунтами, у яких мало відгуків.
Вера П. - Замовник 11 травня 2023
Добре
Робота виконана у підсумку у час, про який і домовлялися. був нюанс, що за 5 днів до дедлайну написали, що робота виконана, і ввечері надішлють, але не надіслали, на наступний день історія повторилася, але у підсумку в день дедлайну роботу отримала, виконану згідно вимог, навіть трохи більше сторінок, ніж просила. загалом рекомендую, підтверджую реальність профіля виконавця і все таке ))
Tetiana - Замовник 8 травня 2023
Відмінно
дипломна робота була написана швидко і якісно
Відгук по замовленню: Ререйт дипломної роботи
Katia L. - Замовник 6 травня 2023
Відмінно
Зроблено все дуже швидко та вчасно, по всіх вимогах! Дуже рекомендую цього фахівця!)
Влада - Замовник 24 квітня 2023
Відмінно
Тести виконані на совість!Раджу данного вахівця.Відповідально поставилася до мого замовлення.Дуже дякую Вам!)))