UA
Профіль цього користувача заблокований за порушення правил сервісу.
  • Вартість робіт

    • Розробка сайтів та додатків
  • Оголошення

    • Розроблю сайт з нуля на WordPress
      Вітаю! Розроблю сайт з нуля на WordPress також в подальшому можу його вести змінювати, додавати, то що. Є досвід більше 5 років Розробляю в...
      500 грн
      Катерина К.
      10 травня
    • Розроблю сайт на WordPress
      Доброго дня, пропоную послугу з розробки сайт візитки або багатосторінковий сайт на WordPress Ціна сайт візитки від 2000 грн Маю більше 5 р...
      1 200 грн
      Катерина К.
      8 травня
Відгуки
11
відгуків
74%
позитивних
Якість роботи: 80%
Ввічливість: 72%
Пунктуальність: 72%
Даниїл К. - Фахівець 15 квітня
Відмінно
Все добре. Хороший замовник
Відгук по замовленню: Оклейка плівкою перегородки
Тимофей Я. - Замовник 12 квітня
Жахливо
Вкрай безвідповідальний підхід до справ. Нікому не рекомендую зв'язуватися. 1. Як тільки отримує гроші – все стає погано. Виконавець обіцяв 30 днів займатися веденням реклами, у результаті за 2 тижні навіть не приступив до роботи. 2. Робота не виконана загалом. Нуль. Терміни кілька разів переносились. Щоразу знаходиться якась відмазка. 3. Щоразу, коли нагадуєш виконавцю, що він зриває терміни за договором, він навіть не вибачається – просто годує тебе обіцянками, на кшталт: - "Довіртеся мені" - "я все зроблю на вихідних" - (брехня) - "я все зроблю опівночі (знов брехня) - "зачекайте трохи" (і знову брехня) - "я вам передзвоню через годину" (у результаті не передзвонює взагалі, або дзвонить через добу, щоб знову годувати порожніми обіцянками) Що найдивовижніше - людина постійно просить про довіру, але зовсім її не заслуговує. Пів місяця втрачено марно. Компанія зазнала великих збитків. Гроші заплачені виконавцю – на вітер.
Відгук по замовленню: Ведення реклами Google Ads
Кристина Ш. - Замовник 13 березня
Відмінно
Дуже задоволена ! Катерина вирішила питання за 5 хвилин! Дуже швидко якісно та професійно . Буду звертатися знову . Ще раз дякую !!!
Відгук по замовленню: оновити фото на сайті
Анастасия - Замовник 7 березня
Відмінно
Все добре. Рекомендую
Вадим Ш. - Замовник 15 січня
Жахливо
З самого початку як взяли замовлення ніхто не перезвонив та не написав. Це вже мене насторожило. Після цього я написав «виконавцю Катерині К.», яка відповіла мені, що треба писати на інший номер. Пишу вже на інший номер, відправляю всі ТЗ, всі матеріали, напрацювання. Результат – «спеціаліст» відправляє макет рівня років 90-х з жовтої газети. Таке враження, що всі мої емблеми і написи які я просив додати вставили в рамку і вибрали потрібний колір. Після довгого часу дискусій я зрозумів, що у нас нічого схожого на «макет» визитівки не вийде. Я відповів спеціалісту як є і, що згоден оплатити його комісію кабаничка, щоб «ВІН чи ВОНА? вже не зрозуміло» не впали у рейтингу так як всяке буває і можливо моє ЗАВДАННЯ було МЕГА складним… В результаті я отримав: 1)Погрози + повідомлення , що мене заблокують в кабаничку; 2)Повідомлення, що будуть робити антирекламу.
Марина К. - Замовник 17 грудня 2023
Відмінно
Приємно співпрацювати
Алексей - Замовник 15 грудня 2023
Відмінно
Все зробив супер вчасно та якісно. Рекомендую
Відгук по замовленню: Повісити лайтбокс на фасад мафа
Константин П. - Замовник 29 листопада 2023
Відмінно
Швидко і якісно
Відгук по замовленню: Поклейка реклами
Оксана - Замовник 20 листопада 2023
Відмінно
не делала, обошлись без
Відгук по замовленню: допрацювати сайт
Игорь - Замовник 6 листопада 2023
Жахливо
Сама напросилась и в игнор очень странно, не понимаю что сложно взять трубку или написать в вайбер?!!, что не получается извините и т.д.
Відгук по замовленню: дизайнер wilcom
Створені замовлення в категоріях
  • Реклама і маркетинг 11
  • Ремонт авто 4
  • Ділові послуги 2
  • Організація свят 2
  • Оздоблювальні роботи 1
  • Дизайн 1
  • Розробка сайтів та додатків 1
Популярні послуги