UA
Профіль цього користувача заблокований за порушення правил сервісу.
  • Вартість робіт

    • Домашній майстер
Відгуки
243
відгуки
96%
позитивних
Якість роботи: 95%
Ввічливість: 96%
Пунктуальність: 96%
Валентина А. - Замовник 8 січня 2023
Нормально
По перше, тут замовлення приймає Борис, контактував я з Андрієм, виконував основну роботу третій електрик. Причому, Андрій говорить о проблемі і пропонує поганий варіант як робити, а виконавець робить як йому сказано, ні за що не відповідає. А тепер про саму роботу. Перший день при його роботі згоріло СВЧ і дві розетки. Ті провода міняти - це штробити стіни, руйнуючи ремонт. Одну розетку на кухні заживили від іншої зовнішнім проводом, без всяких колодок з'єднали мідь з алюмінієм. При тому майстер, розкручуючи розетку бачив недолік, який виплив зараз, що від неї заживлені інші розетки. Зараз із-за того, що на одну розетку нагружені інші, відгоріла проводка. Далі: в щитку він встановив 2 автомати, але вся електрика в квартирі тримається на одному, інший - для краси, автомат просто може не витримати нагрузку, і як я зрозумів від лічильника до монтажного коробу йде не силовий а звичайний кабель, який теж може не витримати.
Vitaly G. - Замовник 26 жовтня 2022
Відмінно
Все отлично
Анна - Замовник 19 жовтня 2022
Відмінно
Вчасно, якісно, охайно
Відгук по замовленню: Ремонт електрощита
Руслан И. - Замовник 30 вересня 2022
Відмінно
дякую
Відгук по замовленню: Відремонтувати світло
Ihor P. - Замовник 30 вересня 2022
Добре
Необходимую работу выполнил, но есть нюансы. К сожаленю в процессе выполнения работ несколько раз было короткое замыкание из-за чего сгорел один led светильник, одна розетка и один блок питания.
Юля - Замовник 28 вересня 2022
Добре
Все зробив добре
Анна Амелина А. - Замовник 28 вересня 2022
Відмінно
Борис знайшов і усунув всі несправності електрики, що раніше псували мені світильники. Видно, що знає свою справу. Приїхав навіть з власною драбиною, тобто має всі необхідні інструменти на будь-які випадки. Вдячна за охайну та швидко виконану роботу.
Влад - Замовник 24 вересня 2022
Відмінно
Все на вищому рівні
Відгук по замовленню: Замінити стару розетку
София Ш. - Замовник 18 вересня 2022
Відмінно
Все чудово !
Юлия К. - Замовник 12 вересня 2022
Відмінно
Все швидко вирішено.