UA
  • Вартість робіт

    • Реклама і маркетинг
    • Дизайн
    • Розробка сайтів та додатків
    • Робота в Інтернеті
  • Оголошення

    • Ваши Надежные Услуги в IT и Веб-Разработке
      Здравствуйте! Меня зовут Даниил, и я предоставляю высококачественные веб-разработку и IT-услуги, основанные на уникальном сочетании образова...
      1 000 грн
      Данііл Г.
      Вчора
Відгуки
22
відгуки
90%
позитивних
Якість роботи: 100%
Ввічливість: 86%
Пунктуальність: 86%
Ирина С. - Замовник 11 квітня
Відмінно
Швидко і якісно виконана робота, рекомендую
Олеся С. - Замовник 11 квітня
Відмінно
Замовлення виконано якісно, роботою задоволена, виконано усе у термін, виконавець дуже якісно виконує свою роботу, до спів праці рекомендую!
Відгук по замовленню: Онлайн робота лабораторні з інф
Владимир Г. - Замовник 1 квітня
Відмінно
Здраствуйте,заказывал работу написать скрипт сишарп. В начале работы договорились про сроки,деадлайн,цену,и обьем работы. Даниил четко сформулировал и поставил задачу,и сделал весь обьем,даже быстрее срока про который договаривались с ним. В общении абсолютно приятный и воспитаный человек. Работой очень доволен,в будущем планирую продолжать сотрудничать вместе. До сотрудничества и работы рекомендую !
Відгук по замовленню: Скрипт
Олександр К. - Замовник 1 квітня
Відмінно
Замовляв роботу у Данііл Г,доробка програм на C#.Фахівець чітко зробив та виконав усі поставленні мною задачі,навіть швидше за деадлайн.Роботою дуже задоволений,буду спів працювати з ним надалі. До спів праці рекомендую,усе супер!
Відгук по замовленню: Онлайн робота C#
Денис К. - Замовник 11 березня
Жахливо
Не рекомендую для співпраці. Взяв замовлення переконуючи, що "це моя спеціалізація", в результаті витратив мій час і нічого не зробив. Нижче деталі. Домовилися за ціну і термін. На питання "чи все зрозуміло, переглянули всі лабораторні" - відповів все зрозуміло і "це моя спеціалізація". На наступний день скинув скріншот програми з текстом "приступаю до роботи". Через час скидає відео на якому не відкривається програма і з'являється помилка(class main not found), і в доповненні багато букв про те, що не може далі продовжувати і. т. д. Що це за помилка така, що для її пояснення довелося написати так багато тексту? В ході розслідування було з'ясовано, що: - в гуглі не було жодного питання пов'язаного з цією помилкою. Звідси питання - як так вийшло, адже програма популярна в своїй сфері? Після проведення розслідування стало зрозуміло, що: - виконавець вирішив просто видалити файл Main.class з файлу .jar і тим самим спровокував цю помилку. На питання чому так зробив - видалив переписку.
Юрій Ю. - Замовник 10 березня
Відмінно
Файний виконавець!10/10
Відгук по замовленню: Робота
Михайло - Замовник 10 березня
Жахливо
Заказывал работу у Данііла Г. Обещал все сделать в срок. В итоге сделал все через чат Gpt, много ошибок. Кормил завтраками. Не отвечал на сообщения и звонки. Просил предоплату. В общем и целом, категорическт не рекомендую обращаться к нему за помощью.
Відгук по замовленню: Avr studio 4
Валерия - Замовник 18 лютого
Відмінно
Данііл чудово виконав свою роботу , а головне швидко. Дуже задоволена результатом. Одразу видно, що Данііл знається на тому, що робить. Планую й далі співпрацювати із ним, та й рекомендую іншим !
Відгук по замовленню: Виправити помилку у коді С++
Владимир Г. - Замовник 15 лютого
Відмінно
С заданием справился,сотрудничество с вами было приятным опытом, и я уверен, что в будущем мы будем обращаться к вам за помощью снова. Спасибо за ваши усилия и отличный результат! Специалиста рекомендую!
Vladyslav D. - Замовник 13 лютого
Відмінно
Гарний спеціаліст, виконав моє завдання якісно та швидко! До подальшої співпраці рекомендую!
Відгук по замовленню: Парсинг даних
Для зв'язку з фахівцем заповніть коротку форму з описом роботи
Запропонувати роботу
22
відгуки
90%
позитивних
Перевірений фахівець
На сайті з 29 січня 2021
Перевірені паспортні дані
Немає створених замовлень
Порадити фахівця
Якщо ви задоволені якістю роботи фахівця, порадьте його своїм друзям і знайомим
Популярні послуги