UA
Відгуки
8
відгуків
87%
позитивних
Якість роботи: 87%
Ввічливість: 87%
Пунктуальність: 87%
Максим - Замовник 13 вересня 2022
Відмінно
Людина з досвідом, всіма необхідними інструментами. Пропонує не дорогі рішення, не накручує ціни. Рекомендую
Відгук по замовленню: Утеплить пол балкона
Татьяна - Замовник 1 липня 2022
Відмінно
Ми почали співпрацю ще в лютому, але нажаль тоді встигли тільки зробити демонтаж. Зараз же мали змогу продовжити співпрацю і наразі ремонт майже закінчено. Я дуже задоволена якістю роботи Івана і його бригади, все завжди робилося швидко, акуратно і якісно. Люди гарно знають свою справу і я спокійно могла їм довірити дорогі матеріали для оздоблення і знати, що результат буде такий, який я хотіла. Я кілька разів походу передумувала що я хочу, і дуже вдячна, що мені завжди терпляче пояснювали як можна буде щось зробити чи переробити. Всі матеріали крім оздоблювальних вони закупали самі, я віддавала гроші і звіряла потім по чеках. Ніяких нестиковок не виникало, дуже порядні люди. Акуратно працюють, завжди за собою прибирають. Приємні, вічливі люди. Рекомендую до співпраці.
Veronika - Замовник 1 вересня 2021
Відмінно
На мое объявление откликнулись сразу. Команда супер, работают быстро, качественно, и все чисто после них. Помогли собрать мебель, которую мы разобрали после ремонта! По киевским меркам, берут совсем недорого! Рекомендую! Спасибо ребятам!
Володимир Ш. - Замовник 7 серпня 2021
Відмінно
Робота була виконана дуже швидко та якісно (ЩО ВАЖЛИВО!!!). Люди вічливі, приємні, охайні. Ми задоволені))) Рекомендую!!!
Відгук по замовленню: Ремонт комнаты
Vadim Kovernik - Замовник 6 серпня 2021
Добре
Все добре
Відгук по замовленню: Положить плитку на балконе
Віталій Мошківський - Замовник 24 липня 2021
Відмінно
Швидко, якісно, професійно. Ввічливі спеціалісти.
Відгук по замовленню: Поклеить обои
Елена - Замовник 18 липня 2021
Відмінно
Дуже якісно виконали роботу, можна сказати ідеально. Дуже приємні майстри, якби мені вони зустрілися раніше то сміло б довіра ремонт всієї квартири. Рекомендую!
Сергей - Замовник 13 липня 2021
Відмінно
Отличная бригада, быстро откликнулись на наш заказ за это отдельное спасибо. Выполнили свою работу на отлично, быстро, и качественно, что сейчас большая редкость. Ещё не мало важный плюс это честность и порядочность 👍. Если Вас нужны специалисты по штукатурке (нам делали черновую и финиш под покраску) обращайтесь к ним👍👍👍. P.S Спасибо огромное))
8
відгуків
87%
позитивних
Перевірений фахівець
На сайті з 27 червня 2021
Перевірені паспортні дані
Виконані замовлення у категоріях
Немає створених замовлень
Порадити фахівця
Якщо ви задоволені якістю роботи фахівця, порадьте його своїм друзям і знайомим
Популярні послуги