UA
Профіль цього користувача заблокований за порушення правил сервісу.
Відгуки
12
відгуків
80%
позитивних
Якість роботи: 81%
Ввічливість: 75%
Пунктуальність: 83%
Наталія - Замовник 8 квітня 2022
Нормально
За телефоном задзвонила інша людина. Щодо роботи: жодних умінь в даній сфері!Так званий майстер взяв пензлик та помалював стіл. Що зробила я, після відвідування так званого майстра: купила змивку, 6 годин здирала фарбу. Пошпаклювала, погрунтувала, помалювала. Тепер я розумію, що дана робота зайняла 3 дня( для мене))) Людина, що приходила дуже хотіла заробити кошти та вмінь для цієї роботи не було. Дуже комунікативний чоловік, з Криму, розказував різні історії. Запам'яталася про скупих, яких потім волею долі пограбували..... Відгук написала не відразу, оскільки ще до війни вважала краще не вплутуватися в неприємності, які можна окупити такою незначною сумою. На сьогодні, дивлюся на ситуацію з іншого ракурсу і вже нічого не боюся.
Відгук по замовленню: Пофарбувати письмовий стіл
Александр - Замовник 1 лютого 2022
Відмінно
Помог словом и делом!
Відгук по замовленню: Заміна вентильного крана
Олексій - Замовник 27 січня 2022
Жахливо
ОСТЕРІГАЙТЕСЬ ЦЬОГО ВИКОНАВЦЯ, ЯКЩО ВАМ ДОРОГІ ВАШІ ЧАС ТА НЕРВИ. По-перше, виконавцем є не Оксана, а її чоловік, який не є цілком адекватною людиною, зловживає алкоголем та має явні психічні розлади. Коротко розкажу про свій досвід. Домовились про роботу, робота мала бути закінчена за два дні, виконавець без сумнівів гарантував, що вона буде виконана. В результаті, виконавець ДВА ТИЖНІ морочив голову, так і не зробив замовлення. Перший тиждень, під час розмов відтягував "на завтра", часто розмовляв в нетверезому стані. Під кінець першого тижня, просто перестав виходити на зв'язок. Потім я зміг зв'язатись з дружиною виконавця, яка сказала, що сам виконавець поїхав з міста та скоро має повернутись. Роботу він не зробив. Після повернення виконавця я зміг з ним зв'язатись, але він був явно не в адекваті, почав нести маячню про те, що він працівник прокуратури і наша розмова записується, розмовляв відверто по-хамськи. Потім кинув трубку.
Відгук по замовленню: Ремонт одного з двох ковзанів
Богдан - Замовник 24 січня 2022
Відмінно
Від моменту замовлення до виконання пройшло мало часу. Все оперативно, виконано в найкращому вигляді. Раджу даного фахівця.
Відгук по замовленню: Доставка з KFC
Лариса - Замовник 20 січня 2022
Відмінно
Усе чудово, дякую, що виручили. Рекомендую!
Юрій Т. - Замовник 13 січня 2022
Відмінно
Рекомендую, специалист быстро и качественно выполнил свою работу
Анна - Замовник 3 січня 2022
Відмінно
Гарний майстер, рекомендую
Відгук по замовленню: Ремонт бесперебойника
Eva - Замовник 31 грудня 2021
Нормально
В задании было переклеить часть обоев и покрасить их и разобрать мебель и отправить по новой почте . По почте так и не отправили .С остальным сплавились
Наталья - Замовник 10 грудня 2021
Відмінно
Осталась довольна полученной консультацией .Оперативно и по существу вопроса.Благодарю !
Алексей - Замовник 4 грудня 2021
Відмінно
всё прошло хорошо
Відгук по замовленню: 2
Немає створених замовлень
Популярні послуги