UA
Відгуки
15
відгуків
88%
позитивних
Якість роботи: 85%
Ввічливість: 86%
Пунктуальність: 93%
Мірабелла - Замовник 15 листопада 2023
Відмінно
Все Ок
Відгук по замовленню: Покрасив стелі та стіни
Олег - Замовник 27 жовтня 2023
Відмінно
Коли ми вирішили змінити дизайн нашої вітальні, ми були здивовані, наскільки швидко і професійно Олександр із Наталією виконали роботу. Від самого початку вони проявили розуміння нашого бачення і запропонували кілька варіантів. Вони були дуже уважні до наших побажань і завжди були готові внести зміни або додаткові виправлення. Весь процес роботи пройшов дуже гладко і без зайвого клопоту. Майстри завжди приходили вчасно і працювали ефективно, щоб завершити проєкт у встановлені терміни. Крім усього іншого, хочу зазначити, що це дійсно чудова пара, яка демонструє високий рівень професіоналізму та сумлінності. Вони завжди були доброзичливі та ввічливі, що робило співпрацю з ними дуже приємною. Ми рекомендуємо цю чудову команду майстрів усім, хто шукає професіоналізм, якість роботи, турботу про клієнтів та приємну ціну.
Відгук по замовленню: Штукатурка
Тимур К. - Замовник 6 жовтня 2023
Добре
Сімейна пара середніх років - Наташа та Олександр працюють дуже акуратно та швидко. Приємні у всіх відносинах люди. Роблять усе, що обіцяють. Дають професійні рекомендації та допомагають із вибором матеріалів. Було приємно співпрацювати. Звертатимуся ще.
Алексей Д. - Замовник 1 липня 2023
Відмінно
Все було зроблено швидко і якісно. Кухня стала як нова. Після роботи все прибрано, допомогли з виносом сміття. Дуже порядні люди і приємні у спілкуванні. Будемо співпрацювати ще, так як треба буде дачу робити. Рекомендую до співпраці!
Наталія - Замовник 29 червня 2023
Відмінно
Працюють вдвох з чоловіком. Працюють швидко. Добре шпаклюють стіни, укоси. Прислухаються та радяться с замовником.
Відгук по замовленню: Косметичний ремонт
Денис - Замовник 28 травня 2023
Відмінно
Все ОК
Софья - Замовник 18 травня 2023
Добре
Замовляли покраску стін у квартирі та монтаж плинтусів. Домовились на зручний час, майстри приїхали вчасно, пішли назустріч у докупці необхідних матеріалів, роботу виконали в заявлений час. Дякую
Marina Guzovskaya - Замовник 17 травня 2023
Відмінно
Робота виконана гарно, швидко і по приємній ціні. Пошпаклювали стіни під покраску і покрасили. Рекомендую як гарних спеціалістів, і приємних людей.
Андрей Шандур - Замовник 16 травня 2023
Жахливо
Відгукнулась на одну ціну а потім свої квадрати каже буде рахувати. Не рекомендую
Анастасія - Замовник 5 травня 2023
Відмінно
Наталя разом з чоловіком робили у мене ремонт, в який входили підготовка стін до поклейки шпалер, поклейка, фарбування, заміна старих плінтусів. Хороші, приємні люди, працюють дуже швидко і якісно. Мають великий досвід роботи, йдуть на зустріч. Наталя допомогла також з вибором матеріалів для ремонту.
Відгук по замовленню: Поклейка шпалер
15
відгуків
88%
позитивних
Перевірений фахівець
На сайті з 22 вересня 2021
Перевірені паспортні дані
Виконані замовлення у категоріях
Немає створених замовлень
Порадити фахівця
Якщо ви задоволені якістю роботи фахівця, порадьте його своїм друзям і знайомим
Популярні послуги