UA
Профіль цього користувача заблокований за порушення правил сервісу.
Відгуки
15
відгуків
58%
позитивних
Якість роботи: 72%
Ввічливість: 66%
Пунктуальність: 40%
Раїса - Замовник 7 квітня 2023
Жахливо
Виконавець приїхав, подивившись гірлянди, сказав, що йому буде зручніше їх відремонтувати вдома (сказав, що не взяв з собою паяльника). На що я погодилась. Він забрав гірлянди і ... зник. На дзвінки не відповідає. Яка проста крадіжка!
Відгук по замовленню: Ремонт новорічних гірлянд
Рита - Замовник 3 січня 2023
Жахливо
Забрав гірлянди, три тижні не виходив на зв‘язок і не брав слухавку, повернув тільки тоді, коли я пригрозила звернутися в поліцію. НЕ РЕКОМЕНДУЮ!!!
Відгук по замовленню: 3 гірлянди
Слава - Замовник 17 грудня 2022
Погано
Навіть не знаю який потрібно відгук залишати в такому випадку, адже світодіодна стрічка не світить як повинна світити, оскільки підключення виконане неправильно. Уже отримали схему від виробника як правильно підключити. На той час якраз не було е/е, треба було почекати 20-30 хв. і світло з'явилося. Вже більше тиждень набирали фахівця щоб виправити, але дозвонитися не можливо. Взагалі, дуже неприємно таке відношення, на жаль. Віктор, будь ласка, якщо читаєте відгукніться, чи виправите підключення, чи нам шукати іншого фахівця?
Сергей М. - Замовник 13 грудня 2022
Нормально
Ввічливий, проте незважаючи на всі домовленості, не прибув в перший день. Мало що в житті буває, тому вирішив дочекатися до ранку. Наступного дня Віктор хоч і спізнився на години півтори, але все ж приїхав. В решті-решт: повністю зіпсована нова кришка тумби, за яку я заплатив двічі, бо придбав нову. Роботу зробив вже інший майстер.
Відгук по замовленню: Ремонт тумбочки терміново
Светлана Р. - Замовник 12 грудня 2022
Жахливо
два дні обіцяв приїхати, а потім без попередження відмовився
Наталья - Замовник 12 грудня 2022
Жахливо
Майстер не виконує свою роботу, не має інструмента і приладу для роботи ! Прийшов , все розкурочив, розібрав, зробив безлад ...вибачився і пішов ... Нікому не пропоную цього горе-майстра !
Светлана - Замовник 11 грудня 2022
Відмінно
роботою Віктора дуже задоволена, навіс відремонтував швидко і якісно, ще виконав на моє прохання і інші роботи, дуже надійний і хороший майстер, рекомендую!
Лера - Замовник 10 грудня 2022
Відмінно
Дуже професійний рівень. Швидко, чисто якісно.
Valeriy - Замовник 9 грудня 2022
Добре
якісно зроблена робота, ввічливий майстер, все прибрано після.
Санечка С. - Замовник 8 грудня 2022
Відмінно
Дуже гарний спеціаліст, хоча сам електрик, з заміною дверної ручки дуже вправно замінив на нову. Все дуже оперативно. Велика подяка йому і гарних клієнтів!!!!
Немає створених замовлень
Популярні послуги