UA
  • Вартість робіт

    • Домашній майстер
    • Оздоблювальні роботи
Відгуки
3
відгуки
100%
позитивних
Якість роботи: 100%
Ввічливість: 100%
Пунктуальність: 100%
Павло - Замовник 16 жовтня 2023
Відмінно
Можу рекомендувати: людина працює якісно, на своїй справі розуміється і цінує матеріали замовника і може надати корисні на майбутнє поради
Відгук по замовленню: Монтаж гіпсокартону в квартирі
Andrii Karas - Замовник 25 вересня 2023
Відмінно
1 Якість роботи: Спеціаліст виявив вражаючу увагу до деталей. Плитка була уложена рівно, без нерівностей або видимих дефектів. Результат виглядає чудово, і підлога виглядає дуже естетично. 2 Використання високоякісних матеріалів: Спеціаліст порадив мені щодо вибору якісних матеріалів. 3 Дотримання термінів: Робота була завершена вчасно, без зайвих затримок. Це дуже важливо для мене, оскільки дозволило уникнути незручностей. 4 Професіоналізм та комунікативність: Спеціаліст завжди був ввічливим і готовим відповідати на всі мої питання та побажання. Він надавав поради щодо оптимального розташування плитки і враховував мої побажання. 5 Чистота після завершення роботи: Після завершення укладання плитки, спеціалісти докладали зусиль, щоб прибрати за собою і залишити робочий простір в належному порядку. Загалом, я задоволений роботою цього спеціаліста і рекомендую його всім, хто потребує послуг з укладання плитки. Він продемонстрував високий професіоналізм і відмінну роботу.
Відгук по замовленню: Укладання плитки на підлогу
Александр - Замовник 19 лютого 2022
Відмінно
Швидко відрегував на замовлення, підібрав вигідний для мене час виконання робіт, роботу виконав вчасно. Помірні ціни. Рекомендую.
Відгук по замовленню: Шпаклювати стіни
Для зв'язку з фахівцем заповніть коротку форму з описом роботи
Запропонувати роботу
3
відгуки
100%
позитивних
Перевірений фахівець
На сайті з 2 січня 2022
Перевірені паспортні дані
Виконані замовлення у категоріях
Немає створених замовлень
Порадити фахівця
Якщо ви задоволені якістю роботи фахівця, порадьте його своїм друзям і знайомим
Популярні послуги