UA
Відгуки
12
відгуків
100%
позитивних
Якість роботи: 100%
Ввічливість: 100%
Пунктуальність: 100%
Вікторія - Замовник 4 квітня
Відмінно
Максим один з найкращих майстрів, з якими мене зводила доля. Хоча мені завжди таланило з ними. Максим акумулював в собі всі найкращі риси талановитого Майстра: точність розрахунків, пунктуальність, порядність. За мої витрати на придбання матеріалів він переживав більше, ніж я. Порадив де матеріали можна придбати дешевше. Крім заявленого ремонту даху, Максим переклав димохід та усунув проблеми з вхідними в двір дверима (переварив рамку, щоб двері легко закривались/відкривались). Запрошуйте Максима, Майстра з великої букви, і ви не пошкодуєте.
Відгук по замовленню: Ремонт даху
Ольга - Замовник 16 грудня 2023
Відмінно
Робота виконана дуже якісно і професійно. Максим одразу прорахував вартість робіт та підказав, які матеріали краще. Я без сумнівів залишила ключі від квартири і поїхала по своїх справах, а коли приїхала, то робота вже була виконана. Максим кожен день мені надсилав відеозвіт по виконаній роботі і неодноразово пропонував, що де і як можна покращити, а також самостійно докуповував чого невистачало. Дуже рекомендую Максима, як виконавця!
Відгук по замовленню: покласти плитку у ванній
Ігор В. - Замовник 30 жовтня 2023
Відмінно
Все зроблено швидко і якісно. Рекомендую.
Відгук по замовленню: Ремонт даху
Наталія - Замовник 26 жовтня 2023
Відмінно
Швидко, якісно, професійно
Відгук по замовленню: Ремонт даху та монтаж грибка
Юлия - Замовник 4 жовтня 2022
Відмінно
Все хорошо сделано! Посоветовавшись решили сделать не весь откос, а только верхнюю часть окна, так как боковины еще в нормальном состоянии.
Відгук по замовленню: Наружный откос штукатурить
Виктория Гавриленко - Замовник 22 вересня 2022
Відмінно
Человечность - крайне редкое нынче качество, и большая радость встретить такого человека. Благодарность Максиму от нас с папой, что приехал буквально в течении нескольких часов после публикации объявления, день в день, что отозвался помочь в достаточно сложной и трудоемкой работе. Что немаловажно, сразу стало понятно, что Максим - профессионал в строительной сфере, буквально из подручных досок и кусков шифера, соорудить настоящий крепкий навес, дорогого стоит. Когда человек берет ответственность за обещанную работу и приезжает на следующий день ещё раз, чтобы её доделать, когда человек готов работать даже в условиях сильного дождя и в условиях нехватки материалов, при этом самостоятельно проявить инициативу и купить недостающие материалы, очевидно, что мы рекомендуем Максима и с уверенностью скажем, что повезёт тем, к кому приедет Максим на выполнение работы. Большое Вам спасибо от нас всех, включая двух собак, которым теперь будет сухо, даже в самые сильные ливни :).
Алла - Замовник 11 вересня 2022
Відмінно
Роботою задоволена: якісно, швидко. Рекомендую.
Відгук по замовленню: Покласти лінолеум
Павло - Замовник 10 вересня 2022
Відмінно
Все чудово. Приїхав вчасно, виконав якісно
Тарас - Замовник 25 серпня 2022
Відмінно
Все якісно швидко.
Відгук по замовленню: Обкласти плиткою грубу
Катя Г. - Замовник 24 червня 2022
Відмінно
Ответственный, пунктуальный, честный мастер. Не сачкует. Подход серьёзный, на результат. Отдельная радость что можно доверить квартиру и уехать на несколько дней, и то что сам может заехать за недостающими материалами. Классно когда специалисту можно доверять и не контролировать все самой.
Відгук по замовленню: Зашпаклевать стены
Для зв'язку з фахівцем заповніть коротку форму з описом роботи
Запропонувати роботу
12
відгуків
100%
позитивних
Перевірений фахівець
На сайті з 17 травня 2022
Перевірені паспортні дані
Немає створених замовлень
Порадити фахівця
Якщо ви задоволені якістю роботи фахівця, порадьте його своїм друзям і знайомим
Популярні послуги