UA
Профіль цього користувача заблокований за порушення правил сервісу.
Відгуки
24
відгуки
69%
позитивних
Якість роботи: 70%
Ввічливість: 75%
Пунктуальність: 62%
Максим - Замовник 28 листопада 2023
Жахливо
Через Сергея электрика, вышел на меня якобы прораб Влад, цыганской внешности. Дело даже не в том что ремонт за 4 месяца до сих пор не закончен. Он взял 400 тыс за 37 квадратов, то что сделано так, что приходится переделывать. На связь уже как месяц не выходит, работу не приезжал толком проверять, хамит все время. В итоге исчез. Кидалово полнейшее. Даже этот Сергей по своей электрике ничего не закончил. Кстати, этот Влад именно что взял деньги на покупку мебели для ванной, сам выпрашивал что бы он ее купил, в итоге ничего не купил, разкинул 15 тыс на какие-то материалы и ещё за 5 хотел ламинат положить, хотя рыночная стоимость была 2500. В итоге не ламината не денег. Все мастера ужасно сделали работу. У него исключительно случайные рабочие, так как не один работник говорил по итогу, что деньги им выплачены не были.
Відгук по замовленню: Ремонт під ключ
Олена - Замовник 23 листопада 2023
Жахливо
Шахрай
Відгук по замовленню: Ремонт коридору і кухні
Viktoria - Замовник 27 жовтня 2023
Погано
Для пошуку майстрів ремонту квартири були задіяні майстри з сайту кабанчик. Але вони виявились недобросовісні по роботі, термін який обіцяв прораб за ремонт коридор, ванна, туалет та кухня 2,5 тижня, але це було розтягнуто на 2 місяці. Робота не виконана у встановлений термін. Іноді не виходили на звʼязок, багато обʼєктів, обіцяють і не виконують своєчасно. Одного разу склалась така ситуація коли ввечері приїхали перевірити роботу на той момент була девʼята - десята година вечора. В квартирі був незрозумілий чоловік під кайфом і не розумів взагалі, що відбувається, розказував незрозумілі речі, довелось забрати ключі і вигнати його з квартири. Тому рекомендувати я не можу.
Відгук по замовленню: Ремонт квартири
Ольга З. - Замовник 23 жовтня 2023
Жахливо
Максимально не раджу цього виконавця! По-перше, ім'я і фото що вказано на сайті не співпадає з реальними виконавцями. Пунктуальність на нулі, домовлялись почати ремонт у неділю - по факту почали у вівторок, потім в п'ятницю робочі просто не прийшли, хоча домовлялись що зроблять все за тиждень. Сам ремонт зроблен з купою недоробок, але вишенька на торті - робочі як отримали майже всі гроші ( 18 з 20к як домовлених) - зникли, сказали що прийдуть наступного дня - але вже пройшло 5 діб - тиша, при чому роботу не доробили та залишили після себе зламану проводку та купу сміття! Робота зовсім не варта тих грошей, прикро що я зв'язалась з такими не професіоналами.
Відгук по замовленню: Косметичний ремонт кухні
Dmitro Reshetchenko - Замовник 20 жовтня 2023
Погано
Перший досвід замовлення послуг через Кабанчик і він просто жахливий. Звідки ці накручені рейтинги фахівців і хто взагалі їх перевіряє??? Насправді виконує замовлення не конкретний фахівець, а бригада, де у них головний Влад. Вам обіцяють все зробити якісно і швидко максимум за 3-4 тижні, насправді ремонт йде третій місяць і до цих пір не завершений (роботи виконані на 60-70 %). Кабанчик закрив замовлення автоматично без можливості продовження (така можливість була лише 1 раз). Створюють видимість активної роботи, витягують максимум коштів за роботу та матеріали, а згодом приходять 1 чи 2 рази в тиждень після годинних умовлянь, тижнями можуть не брати трубку. Матеріали привозять дозовано під виконання певних робіт щоб Ви залишалися у них на "гачку". Буду відмовляти усіх своїх знайомих шукати фахівців черех Кабанчик.
Сергій - Замовник 13 жовтня 2023
Відмінно
Все чудово зробили, навіть раніше ніж обіцяли, рекомендую
Відгук по замовленню: Перекласти плитку у ванній
Катя - Замовник 3 жовтня 2023
Жахливо
Сергій разом з колегами виконували частковий ремонт квартири. До якогось моменту все йшло нормально, проте наприкінці я повинна була змушувати доробити роботу у квартирі, а згодом рабітники взагалі зникли, не доробивши велику частину роботи. За санітарно-технічні роботи, проведені робітниками - взагалі мовчу, бойлер доведеться перевішувати, душ не встановили і не привезли (хоча взяли за нього гроші). Сам ремонт виконали на 5 з 10, дуже багато нерівностей і робота виконана дуже неохайно. Загальний відгук - краще не зв'язуватись, якщо хочете хороший ремонт.
Анна - Замовник 2 вересня 2023
Відмінно
нареканий нет, все сделано в сроки и качественно
Відгук по замовленню: Демонтаж и укладка плитки
Олег - Замовник 24 серпня 2023
Відмінно
Всі роботи буди виконані в повному обсязі і якісно. Дякую майстру!
Відгук по замовленню: Ремонт ванної кімнати і кухні
Галина М. - Замовник 16 серпня 2023
Відмінно
Все виконано якісно і вчасно. Працівники ввічливі і пунктуальні. Зауважень і недоліків не виявили. Дуже раджу до співпраці.
Відгук по замовленню: Демонтаж стін, плитки, шпалер
Немає створених замовлень
Популярні послуги