UA
Профіль цього користувача заблокований за порушення правил сервісу.
Відгуки
35
відгуків
78%
позитивних
Якість роботи: 78%
Ввічливість: 85%
Пунктуальність: 71%
Вадим Дариенко - Замовник 29 березня 2023
Жахливо
Якщо хочете щоб вас кинули, але ввічливо - вам сюди. Витратив 3 місяці часу. Роботи зроблено ноль. Дуже ввічливо всі 3 місяці мені казали що от от вже ввечері все буде готово і потім людина пропадала на тижні. Гроші також ніхто не повертав звісно.
Альбіна - Замовник 9 березня 2023
Жахливо
Людина взялась за замовлення, сказала що все виконає, обговорили план роботи і бюджет, все погодили., проходить тиждень - питаємо як справи, людина відповідає працюємо, проходить ще тиждень - людина відповідає працюємо, і так декілька ще раз, в кінцевому рахунку людина не виходить на зв’язок і роботу не виконали, забрали у нас час і шанс дати цю роботу іншим підрядчикам. Непрофесійно, неадекватно, незрозуміле ставлення і відношення. Не рекомендую нікому цього виконавця.
Марина О. - Замовник 5 березня 2023
Жахливо
Робота не була виконана взагалі. З мене взяли 30% передоплати, після чого просто не відповідали тижнями, а коли відповідали то кормили обіцянками про те що все в роботі ось ось буде. Albstudio-ua просто кидають людей на гроші, навіть під час війни. Нічого, карма вона така, все повертається
Відгук по замовленню: Front-end декількох сторінок сайту
Дмитрий Х. - Замовник 26 лютого 2023
Добре
роботу завершили
Елена - Замовник 16 лютого 2023
Жахливо
Первоначальная задача от 02.01.2023 (корректировка приоритета действия акций разной направленности) через 2 недели была заменена перенос сайта на более новую версию с объяснением, что версия PrestaShop 1.6 уже не обслуживается разработчиком. Но оказалось, что в 1.7 нет шаблона, на котором сделан мой сайт. Исполнитель запросил 55 долларов на его покупку. Перечислила деньги. Потом не всегда брал трубку, иногда писал про оставшиеся доделать 20% работы, присылал какие-то ссылки, которые никуда не вели. Потом и вовсе перестал отвечать на звонки. Фирмы Компанія "ALB-Studio", под названием которой выступает исполнитель, не существует, логотип сворован у иностранного производителя мебели. Это всё, что нужно знать о мошеннике.
Николай - Замовник 4 лютого 2023
Добре
Заказ выполнен частично. Благодарю за проделанную работу.
Відгук по замовленню: Настройка модулей опенкарт
Віталій П. - Замовник 1 лютого 2023
Відмінно
Виконавець якісно і оперативно виконав свою роботу, все було зроблено в максимально короткий час. Також виконавець надав багато рекомендацій як покращитисайт, думаю що будем співпрацювати і далі. Дякую за виконану роботу! Рекомендую до співпраці
Игорь - Замовник 24 січня 2023
Відмінно
Все прошло отлично быстро и чётко
Відгук по замовленню: сервер sql
Виталий - Замовник 20 січня 2023
Добре
Все виконано, але трохи з затримкою
Відгук по замовленню: Joomla переробити GET запити
Микита Л. - Замовник 20 січня 2023
Відмінно
Чудовий спеціаліст, виконав все дуже швидко та якісно.
Виконані замовлення у категоріях
Створені замовлення в категоріях
  • Домашній майстер 1
  • Ремонт техніки 1
  • Ділові послуги 1
Популярні послуги