UA
  • Вартість робіт

    • Будівельні роботи
Відгуки
9
відгуків
100%
позитивних
Якість роботи: 100%
Ввічливість: 100%
Пунктуальність: 100%
Евгений К. - Фахівець 29 вересня 2023
Відмінно
Так.
Андрій - Замовник 27 червня 2023
Відмінно
Проект був виконаний швидко і професійно.
Анна - Замовник 12 червня 2023
Відмінно
дуже задоволена співпрацею з Юрієм. Професійно, коректно, витримано, терпляче. Проектували будинок зі специфічними вхідними даними - результат вийшов дуже гарний. Рекомендую.
Відгук по замовленню: Проектування будинку
Олег Ф. - Замовник 29 квітня 2023
Відмінно
Юрій зробив швидко і без проблем дуже специфічне і складне завдання яке потребувало нестандартний підхід. До цього один конструктор з кабанчику вже брався за нього але в результаті зробив рівно нуль, я втратив час. З Юрієм все пройшло просто найлегшим шляхом, він легко зрозумів ситуацію, придумав варіанти рішення і розпочалась робота. Все було зароблено вчасно, в більшому обсязі ніж планувалось. В процесі мені навіть був виданий спеціальний лінк де була можливість походити по проекту, покрутити його в 3д і тд, що дуже прикольно. Юрій молодий, не підвʼязаний під совкові підходи, використовує сучасні технології в роботі, в конструкційних рішеннях і тд. Загалом це та людина яку я беззаперечно буду радити знайомим.
Светлана - Замовник 20 квітня 2023
Відмінно
Я замовила послугу і не розчарована , дуже гарна робота ,людина вічлива та пунктуальна. Мені навіть бонусом дав від себе проект який подобається йому . Рекомендую.
Наталья - Замовник 16 березня 2023
Відмінно
Чудовий спеціаліст, професіонал. Розробив для мене будинок, при мінімальній площі з максимальною кількістю необхідних приміщень. Таких проектів немає ніде, кожен метр площі використано по максимуму, все продумано до найменших діталей. Якщо не хочете переплачувати за роздуте планування зайві-нефункціональні квадратні метри, звертайтеся до Юрія
Сергей Т. - Замовник 9 березня 2023
Відмінно
Все швидко і оперативно!
Игорь - Замовник 13 лютого 2023
Відмінно
Рекомендую
Оксана Ч. - Замовник 9 грудня 2022
Відмінно
Наполегливо рекомендую до співпраці Юрія! Дуже чітко, змістовно та професійно поясненні не зрозумілі питаня. Постійний зв'язок підтримував та стимулював до покращення та підвищення знань. Дякую!
9
відгуків
100%
позитивних
Перевірений фахівець
На сайті з 21 жовтня 2022
Перевірені паспортні дані
Виконані замовлення у категоріях
Створені замовлення в категоріях
  • Меблеві роботи 1
Порадити фахівця
Якщо ви задоволені якістю роботи фахівця, порадьте його своїм друзям і знайомим
Популярні послуги