UA
Профіль цього користувача заблокований за порушення правил сервісу.
Відгуки
30
відгуків
82%
позитивних
Якість роботи: 80%
Ввічливість: 83%
Пунктуальність: 83%
Дмитрий Р. - Замовник 4 червня 2023
Жахливо
Виконавець - аферист По-перше, у анкеті вказано, що виконавець "валерій п.", але згодом мені написала якась тетяна, незрозуміло чому ця людина видає себе за когось іншого По-друге, вказану дату виконання ця людина просто проігнорувала, роботу отримав лише через 5 днів після дедлайну. Робота була виконана на половину, другу частину сказала напише через кілька днів ще! Це просто жах На всі мої повідомлення отримував відповідь одним-двома словами, цій людині буде взагалі фіолетово на роботу та на вас Перевірив роботу на плагіат, виявилося що ця людина просто знайшла чужі роботи з інтернету та скопіювала мені їх у "вордовський файлик". Таку роботу в жодному разі не можна показувати чи використовувати! В решті решт я так другу частину роботи і не отримав, почув багато історій про непрацюючий ноутбук та "проблеми", але ні повернення грошей ні роботи я так і не побачив. Після цього вона мене взагалі заблокувала! В жодному разі не користуйтеся послугами цієї людини. Грошей дуже шкода..
Відгук по замовленню: Написати курсову роботу
Сергій Б. - Замовник 1 червня 2023
Жахливо
Все жахливо , роботу виконано не правильно. Весь час ігнорує , не відповідає на повідомлення. Не рекомендую. Потім буде вам писати , що я цей відгук написав не по її вині. Просто втратила мій час , на якій я розраховував , то і щей гроші заплатив просто так. Кідалово! Жахливо!
Сергей М. - Замовник 31 травня 2023
Відмінно
Роботу виконала добре в встановленний термін
Відгук по замовленню: Курсова робота (унікальність 50+)
Karina - Замовник 27 травня 2023
Жахливо
Нікому не рекомендую такого "фахівця". Роботу виконав жахливо, взагалі не відповідала вимогам та і просто скопійована з роботи в інтернеті (хоч я зазаначала, що унікальність має бути 90%). Попросила переробити - відмовився, сказав віддасть гроші (які я переслала на початку роботи), за 2 тижні після відмови (він відмовився) так і не повернув (а це, на секундочку 4 000 грн). На мої повідомлення вже не реагує, я так розумію повертати кошти не має. Не розумію, як в нього стільки позитивних відгуків (хоча не в нього, а в неї, тому що мені відписувала дічина, а дивлячись на коментарі, то під цим псевдонімом як мінімум дві дівчини), все це схоже на обман. НЕ РЕКОМЕНДУЮ
Відгук по замовленню: Дипломна робота з маркетингу
Илья Г. - Замовник 27 травня 2023
Жахливо
Відмовився робити в останній день
Відгук по замовленню: Написати курсову
Марта З. - Фахівець 21 травня 2023
Відмінно
Все чітко, зрозуміло. Рекомендую до співпраці.
Дмитро - Замовник 9 травня 2023
Відмінно
Написали швидко і якісно
Відгук по замовленню: Написати курсову роботу
Алина - Замовник 8 травня 2023
Відмінно
Рекомендую
Відгук по замовленню: Курсову робрту
Владимир С. - Замовник 7 травня 2023
Відмінно
Елена выполнила заказ в обозначенные сроки. Качество работы высокое, материал уникальный, не плагиат, автор владеет тематикой и действительно является автором работы, а не посредников. Также Елена оперативно вносила правки, и как бонус, предоставила консультация после написания работы. Рекомендую как грамотного специалиста.
Відгук по замовленню: Магістерська робота
Юлия Костевич - Замовник 28 квітня 2023
Відмінно
Фахівець добре виконав свою роботу
Відгук по замовленню: Написати курсову роботу
Виконані замовлення у категоріях
Створені замовлення в категоріях
  • Послуги репетиторів 5
  • Розробка сайтів та додатків 2
Популярні послуги
Хочете виконувати замовлення у категорії Послуги репетиторів?