UA
Профіль цього користувача заблокований за порушення правил сервісу.
Відгуки
8
відгуків
56%
позитивних
Якість роботи: 57%
Ввічливість: 62%
Пунктуальність: 50%
Наталья - Замовник 21 серпня 2023
Жахливо
Жахливо!!! Замість Євгена приїхав інший чоловік, як потім Євген пояснив у телефонній розмові, цей акаунт він створив для можливості брати роботу іншим людям. Чоловік, який приїхав, оглянув пральну машину, сказав, що зламався механізм на дверцятах, сказав, що новий буде коштувати близько 1000 грн, забрав гроші і пообіцяв за два дні зателефонувати. Коли ж, ані за два дні, ані за чотири ніхто не передзвонив, ми почали самі телефонувати і з'ясувалося, що це різні номери і різні люди, тобто не Євген, який підписався на завдання приїздив до нас, а якийсь його знайомий. Нарешті на четвертий день цей знайомий вийшов на зв'язок, бо майже постійно його телефон був поза зоною і сказав, що механізм буде коштувати 1600 грн., а не 1000 грн. які він уже привласнив собі. Мій чоловік, звісно, відмовився далі співпрацювати з цим "спеціалістом" і попросив повернути гроші. Але пройшло вже більше 3 неділь, ніхто гроші не повертає і взагалі на зв'язок не виходить. Ми змушені були звернутися до поліції.
Костянтин - Замовник 30 липня 2023
Добре
Всі необхідні роботи майстер зробив. Навіть допоміг по дрібним питанням не зовсім за своїм фахом. Була незначна проблема в комунікації, але це скоріш випадковість. Можу рекомендувати!
Катерина В. - Замовник 29 липня 2023
Жахливо
ШАХРАЙ.Обіцяв виписати гарантію на деталі два роки і на роботу але коли отримав гроші на картку Інна Ігорівни 24.07.93номер телефону (ці данні надала поліція) після отримання грошей Евген швидко вийшов з хати. Та привезе гарантійні талони наступного разу бо мав ще ремонтувати нам посудомийку. Мій батько повернувся з роботи і не зрозумів чому так дорого вийшов ремонт,сам розкрутив задню панель пральної машини і відразу побачив ,що деталі які ,нібито, майстер замінив стоять старі на місці. Евген взяв за насос 1700 гривнів, за нагріваючий елемент 1200 гривнів, і за роботу 800 і так як він залишив на столі дві старі деталі то вкінці попросив забрати їх собі ,я не погодилася ,бо мала звітувати перед батьком які саме були проведені роботи і замінені деталі, на що майстер витягнув проводну намотку з насосу зі словами що зробить знижку в 100 гривнів , і поцарапав код деталі.
Відгук по замовленню: Ремонт пральної машини
Валерий Р. - Замовник 27 липня 2023
Жахливо
на сообщения не отвечает, указанный номер не актуален! 😡
Відгук по замовленню: Диагностика, возможно ремонт
Виталий - Замовник 25 липня 2023
Відмінно
Заказал нужные детали и всё сделал. Рекомендую!
Відгук по замовленню: Полагодити посудомийку
Володимир - Замовник 19 липня 2023
Відмінно
все добре, швидко вирішив проблему і знайшов ще 1 несправність, про яку я не здогадувався
Анатолій - Замовник 19 липня 2023
Відмінно
Все зроблемо правильно та професійно
Відгук по замовленню: Не зливається вода
Максим - Замовник 15 липня 2023
Відмінно
Майстер швидко і професіонально виконав замовлення. Пояснив в чому причина проблеми і я її уникнути у майбутньому. Рекомендую 👍
Відгук по замовленню: Ремонт пральної машини
Виконані замовлення у категоріях
Немає створених замовлень
Популярні послуги