UA
Профіль цього користувача заблокований за порушення правил сервісу.
Відгуки
3
відгуки
33%
позитивних
Якість роботи: 33%
Ввічливість: 33%
Пунктуальність: 33%
Андрій В. - Замовник 3 жовтня 2023
Жахливо
Не виконав роботу, гроші на матеріали взяв та пропав. Готуємо оскарження на цю шахрайну компашку та будемо вирішувати питання інших шляхом. В кого є додаткова інформація- пишіть в приватні.
Відгук по замовленню: Викласти плиткою 2 пороги
Богдан Р. - Замовник 12 вересня 2023
Жахливо
Не зв*язуйтесь ніколи, втече з Вашими грошима не доробивши роботу. 1)Жахливо непунктуальні, запізнювались кожного дня без попередження на 3-4 години.Задачу закрили, хоча замовлення не виконано. 2) Постійно їздили докупати матеріали (тричі, хоча можна було все зробити за один раз) 3) Робота виконана непрофесійно, все криве, розчин розмішаний неправильно (як сказала людина, яка в цьому розуміється після того як побачила "роботу" цих фахівців), недовикористані матеріали ( гідроізоляційний розчин), хоча про це неодноразово нагадували в процессі. 4) Залили калітку так, що вона перестала закриватись, обіцяли виправити - і нічого, на зв*язок не виходять. 5) Зламали мою будівельну тачку. 6) Працюють брудно - сміття за собою не прибрали, мішки покидали де попало, коли ходили в душ - забризкали і залишили брудні сліди. Весь двір закиданий бичками, хоча є попільничка. 7) Обіцяли зрізати трубу ревізії септика і поставити хомут. Не зроблено.
Владимир - Замовник 10 липня 2023
Відмінно
Делали реставрацию деревянных окон, остался очень доволен. Сначала провели первое зашкуривание оконных рам, затем шпаклевание и второе зашкуривание, шлифование. Фактура окна стала гладкая как бильярдный шар, это при том, что краску они зачищали вручную, без обжига, что более трудоемко но не деформирует дерево. В целом оценка 10 из 10. Работали 4 человека, команда молодая, дружная, конфликтов небыло, работали сплаченно и старательно. Большое им спасибо за хорошую работу!
Немає створених замовлень
Популярні послуги