UA
Профіль цього користувача заблокований за порушення правил сервісу.
  • Вартість робіт

    • Послуги репетиторів
Відгуки
12
відгуків
85%
позитивних
Якість роботи: 81%
Ввічливість: 91%
Пунктуальність: 83%
Дарья Л. - Замовник 4 листопада 2023
Нормально
Зроблено швидко, але: тема роботи не співпадає заявленій, робота не орігінальна, не пройде перевірку на плагіат. Результат, нажаль, не відповідає очікуванням
Відгук по замовленню: Магистерская
Владислава К. - Замовник 18 жовтня 2023
Відмінно
Роботою задоволена, все виконано вчасно, рекомендую
Відгук по замовленню: Написати курсову роботу
Sergey K. - Замовник 15 жовтня 2023
Жахливо
Замовляв курсову у Олександра. Домовлялися про про 90-100% оригінальність, та 80-100 сторінок. Матеріали, план та методичні вказівки були надані. При написанні першого розділу, пан Олександр, за темою роботи написам цілих 2 абзаци, інше взяв з роботи про зовсім інший фрєймворк, мабудь знайшов десь. Оскільки, текст був повністю не по темі - цей суттєвий недолік був доведений, до виконавця, і справді, невдовзі я отримав зовсім інший текст, вже відповідно до теми. Але найгірше те, що текст був на 100% як в оригіналі. Порівняння текстів додаю. Посилання - просто взяв список з кандидатської, всі підряд, байдуже, що не підходять по змісту. Перефразовувати тексти, Олександр, не став - і так прокатить, вважає він. Але, нажаль, не прокатило. і добре, що тільки один розділ. Рекомендую Олександра, якщо вам дійсно потрібен 100% плагіат.
Ирина Касаджик - Замовник 6 жовтня 2023
Відмінно
Робота виконана чітко в назначений строк. Всі пункти виконані бездоганно. Олександр на зв’язку 24/7. Дуже приємний в спілкуванні. Робота вийшла дуже лаконічною, нічого зайвого. Рекомендую!
Евгений - Замовник 1 жовтня 2023
Відмінно
Все виконано дуже оперативно і професійно. Фахівця дуже рекомендую. Неймовірно задоволений.
Відгук по замовленню: Написати курсову роботу по СУБД
Владимир - Замовник 25 вересня 2023
Відмінно
Необходимо было написать магистерскую дипломную работу. Александр откликнулся и обещал выполнить работу раньше сроков. Работа была написана действительно раньше сроков, причем значительно, чем я был удивлен. Все было сделано качественно и с соблюдением всех предоставленных материалов. Однозначно рекомендую Александра к сотрудничеству!
Альбіна - Замовник 19 вересня 2023
Відмінно
Дякую за допомогу
Андрiй О. - Фахівець 14 вересня 2023
Відмінно
Вс супер! Рекомендую!
Відгук по замовленню: Зробити презентацію
Роман - Замовник 5 вересня 2023
Відмінно
Виконав роботу раніше заданого часу. Спочатку не дуже друг друга зрозуміли, проте після декількох бесід фахівець швидко зробив поправки і вислав мою роботу. Дуже рекомендую! Своєчасно, якісно і гарно
Николай Л. - Замовник 30 серпня 2023
Відмінно
Все дуже добре! Дякую!