UA
Профіль цього користувача заблокований за порушення правил сервісу.
Відгуки
5
відгуків
42%
позитивних
Якість роботи: 50%
Ввічливість: 40%
Пунктуальність: 40%
Юрій - Замовник 20 листопада 2023
Погано
Замовлення не було виконано. Майстер замінив 2 деталі, обіцяв замінити третю, потім зник і не відповідав на дзвінки. Машина досі не працює.
Відгук по замовленню: Відремонтувати пральну машину
Константин - Замовник 17 листопада 2023
Жахливо
Майстер прийшов 11.11.23. Оглянув машину, сказав що потребує запчастин, отримав 2 000 грн. передплати. Станом на 17.11 робота не виконана. На телефонні дзвінки майстер не відповідає. Замовлення закрито безпідставно. Вимагаю виправити!!!!
Відгук по замовленню: Полагодити посудомийку
Ярослав - Замовник 17 листопада 2023
Відмінно
Відгукнувся швидко
Відгук по замовленню: Запускається і не миє далі
Вадим В. - Замовник 16 листопада 2023
Жахливо
Категорично не рекомендую: Приїхав хлопець, розібрав посудомийку, визначив, що не працює витяжний насос і потрібна заміна. Сказав, що поки збирати не буде, візьме насос, щоб купити такий самий оригінал. Я знайшов в інтернеті неоригінал дешевше, скинув йому посилання для покупки. З того часу (вже три дні) додзвонитися йому не можу, або не відповідає або скидає, свій насос повернути теж не можу. Підсумок: машинка стоїть розібрана без насоса; гроші (500 грн), як в було зазначено в заявці він отримав; насос з машинки взяв (читай ВКРАВ); під час ремонту озвучив, що заміна насоса буде коштувати 1000 грн (тобто на 500 грн більше), хоча машинку він вже розібрав і насос зняв. Тобто різниці, збирати машинку зі старим насосом чи з новим, немає. перевіряйте, хто приїжджає. Хлопець представився як Олег, хоча в профілі написано Андрій. На питання чому так відповів, що "ми співпрацюємо".
Владимир - Замовник 9 листопада 2023
Відмінно
Роботою задоволен, несправність ліквідували швидко
Відгук по замовленню: Відремонтувати пральну машину
Виконані замовлення у категоріях
Немає створених замовлень
Популярні послуги