Менеджер-администратор
Garnison Military Pub Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси 0 років 9 місяців 04.23 — 12.23
1. Відкриття пабу після рестайлінгу попереднього закладу.
2. Розробка кадрового забезпечення.
3. Підбір персоналу та співбесіда.
4. Обов’яски: Откриття і закриття закладу, графіки вихода працівників, кассова дісципліна, замовлення хоз-товарів, відповідав на дзвінки гостей закладу, бронювання столів на концерти, замовлення Афіш на концерти. Слідкування за порядком в залі за персоналом та гостями. Комуніціровав з різними підрозділами в процесі роботи. Звукорежиссёри, АртДіректор, постовщики, менеджери компаній. Прийняття банкетов, і супровід. Кассир.
Кавіст
Wine Mart Інше