UA
Профіль цього користувача заблокований за порушення правил сервісу.
Відгуки
7
відгуків
0%
позитивних
Якість роботи: 0%
Ввічливість: 0%
Пунктуальність: 0%
Леся Р. - Замовник 8 травня
Жахливо
Теж саме. Взяв переплату і досі не на звязку
Павло - Замовник 7 травня
Жахливо
Майстер взяв гроші для замовлення деталі, було скинуто кошти на замовлення деталі, майстер пропав зі звʼязку, гроші не було повернуто
Відгук по замовленню: ремонт електро котла
виктория - Замовник 6 травня
Жахливо
Гроші взяв. На зв'язок не виходитб
Відгук по замовленню: ремонт хлібопічки
Юлиана - Замовник 6 травня
Жахливо
Історія та сама, що і у попередньому відгуку. Дуже уважно обирайте фахівця, коли робите замовлення. Завжди довіряла цьому сайту, тому без вагань сплатила за деталь 1940 грн. Дуже неприємно, що адміністрація сайту ніяк не перевіряє цих «майстрів» при реєстрації. Просто жах.
Відгук по замовленню: Діагностика і ремонт бойлера
Дмитро - Замовник 3 травня
Жахливо
Не оглядаючи проблему написав, що треба замовляти деталь, бо з такою проблемою лише одна поломка, я дурак замовив на його ім'я. Сказав, що через 3 дні буде, через 3 дні каже, що є якісь справи і буде ще через 3 дні, пральна машинка вже не працює 5-ий день, на прохання відіслати деталь, каже що як буде час і нічого не робить другий день, викликало іншого ремонтника, а тутяк розумію потрапив у якусь дурну аферу, і не страшно навіть, що деталь за 2200 замовив, але така безвідповідальність і обман може бути для інших клієнтів більш неприємною
Відгук по замовленню: Пральна машина не вмикається
Юлія - Замовник 1 травня
Жахливо
Без виїзду до нас додому майстер зробив висновок, що проблема в контроллері. Запропонував 2-ва виробника (Китай і Німеччина). Далі відправив інформацію з даними картки ФОП куди я маю відправити кошти для оплати замовлення, яке оформлене з доставкою на ім'я майстра на Нову пошту. На прохання надати посилання на магазин, відправили номер мобільного в Viber. Шахраї!!! (Замовлення не виконане, фінальна вартість вказана як обов'язкове поле)
Ирина - Замовник 28 квітня
Жахливо
Ничего он не выполнил. Сказал, что не работает термостат. Запросил 2300 гривен. Я уже чинила его. И предыдущий мастер сказал, что термостат в порядке.
Відгук по замовленню: Отремонтировать холодильник
Виконані замовлення у категоріях
Немає створених замовлень
Популярні послуги