UA
  • Вартість робіт

    • Послуги краси і здоров'я
  • Оголошення

    • Холодный, Горячий Ботокс, Реконструкция волос,
      Востанавливаю волосы горячим и холодным ботоксом , реконструкция волос, такими составами как Alfapat, KayPro,Inebrya, мгновенное восстановле...
      700 грн
      Алина К.
      Вчора
    • Кератиновое Выпрямление Волос Органическим Составом KeragenOrganik
      Закупаю американский состав для выпрямления, вы останетесь довольны, что качеством что выравниванием волос, он работает великолепно и с блон...
      1 000 грн
      Алина К.
      Вчора
    • Красивое Окрашивание по Лояльной Цене
      Предлагаю любые техники окрашивания и выход с чёрного, при любом окрашивания уход питание в подарок), работаю с итальянскими красителями , у...
      400 грн
      Алина К.
      17 квітня
Відгуки
48
відгуків
95%
позитивних
Якість роботи: 93%
Ввічливість: 97%
Пунктуальність: 95%
Катерина - Замовник 22 липня 2023
Відмінно
Все супер!
Відгук по замовленню: Полірування волосся
Ольга - Замовник 6 липня 2023
Відмінно
Аліна - чудова фахівчиня і і просто доброзичлива людина. Заради мого термінового замовлення залишилась після роботи і дуже професійно все зробила. Вийшло все утричі краше, ніж планувала: і волосся в порядку, і дві години релаксу, і гарний настрій. Дякую Аліні і Кабанчику! Буду звертатись і друзям радити.
Відгук по замовленню: Біозавивка, стрижка
Irina М. - Замовник 29 березня 2023
Відмінно
Прекрасный и приятный человек, а так же хороший специалист. Всё сделала на высшем уровне! Результатом осталась довольна. Рекомендую!!!
Відгук по замовленню: Стрижка боб-каре
Єлизавета - Замовник 23 лютого 2023
Нормально
Я дуже засмучена. На момент стрижки 19 лютого мала волосся по середину лопаток, яке планувала відрощувати ще нижче.Прийшла підрівняти кінчики: трохи підстригти бо до цього було каре і через відповідне філірування волосся трохи загиналось.Аліна відстригла мені 3 см волосся що я побачила вже в кінці на підлозі.Хоча там не було філірування каре на 3 см,волосся моє взагалі не сіклось та нефарбоване.Тобто не було жодної мети відстригати мені 3 см волосся крім бажання. Але це не найгірше в стрижці. Я отримала різні праву та ліву частини(ліва була довше)парихмахер сказала це через мою чілку(спойлер ні). Все було дуже нерівно і я розплакалась вийшовши на вулицю,записалась в інший салон де щоб підрівняти те що мені зробила Аліна К.(Так, парихмахер помивши волосся без моїх вказівок сам сказав що ліва частина довше) довелось ще зрізати 2 см. Тепер в мене волосся по плечі, було по середину лопаток, дякую за -4 місяці життя. Ніколи,будь ласка,ніколи сюди. За “підрівняти кінчики” заплатила 350 грн.
Анна - Замовник 2 лютого 2023
Відмінно
Я очень придирчива к своей внешности и хорошая прическа для меня архи важна! Могу сказать одно, Алина - замечательный мастер и очень доброжелательный и позитивный человек. Когда приходишь к ней ты уже не думаешь и не переживаешь о том, что стрижка или окраска волос могут быть испорчены, всё - зашел и расслабился. Удивительно точно слышит все мои пожелания и воплощает их в жизнь, просто замечательно работает с волосами. Согласитесь, выходить от мастера с улыбкой на лице и ловить на себе оценивающие взгляды мужчин это дорогого стоит, а стоит это не дорого, вот такой каламбур получился. Бегите, записывайтесь и наслаждайтесь результатом, вот что я могу вам порекомендовать. Алина, спасибо тебе огромнейшее! Других слов не могу найти! Ты просто чудесный мастер и душевный человек!
Відгук по замовленню: Класною
Сергей К. - Замовник 1 лютого 2023
Відмінно
Дуже дякую! Все сподобалось 👍
Відгук по замовленню: Персональный заказ для Алина К.
Ірина Р. - Замовник 2 вересня 2022
Відмінно
Я залишилась задоволена. Мені робили розтяжку кольору від коренів, щоб було не так помітне їх відростання.Результат супер. Аліна приємна, спокійна людина. Із замовленням впоралась.
Відгук по замовленню: Покраска
Наталья - Замовник 20 червня 2022
Відмінно
Очень довольна результатом. Быстро , качественно. Отдельное спасибо за рекомендации! Рекомендую !!!
Відгук по замовленню: Полировка волос машинкой
Виктория - Замовник 17 січня 2022
Відмінно
рекомендую мастера! приятный и знающий специалист.
Відгук по замовленню: Окрашивание корней
Светлана - Замовник 13 листопада 2021
Відмінно
Очень хороший специалист, рекомендую
Відгук по замовленню: Биохимия
Для зв'язку з фахівцем заповніть коротку форму з описом роботи
Запропонувати роботу
48
відгуків
95%
позитивних
Перевірений фахівець
На сайті з 13 листопада 2017
Перевірені паспортні дані
Виконані замовлення у категоріях
Немає створених замовлень
Порадити фахівця
Якщо ви задоволені якістю роботи фахівця, порадьте його своїм друзям і знайомим
Популярні послуги